Tuesday, March 17, 2009

Ms. Bee ur 1st Tag

masa ni dlm bulan Feb 2007 pas dpt bonus hehehehe..
ngah lepak makan kat ampang point.
Mamat sebelah ni namanya wan dr langkawi yg dtg bercuti dgn bakal isterinya. Skrg dah nikah ler.. mcm biasa lah, org datang kita mesti meraikan di tempat yg best. So, apa lagi kat Nellis ler tp cawangan Ampang Point. Walau tag ni dah pernah ada kat blog ni, tp demi setiakawan dgn Ms.Bee, so saya jawab lagi. Kepada cik Hel, tunggunya.. cheers

11 comments:

bee said...

hoho..x der owang komen agi..semesttinyer b la 1st...thx sudi m'hargai p'sahabatan ini...thx 4 da tagged...

bee said...

eyh biler nk jwb tagged b yg shortforms tuuu???

Shitsurei shimashita said...

bee~
terima kasih bee, keep in touch. tagged yg 2 lagi kita jawap ti yer.

Shitsurei shimashita said...

bee~
terima kasih bee, keep in touch. tagged yg 2 lagi kita jawap ti yer.

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

hehehe wah rajin ko wat tag ea..emm gudx2..

psst:-ape kata ko ushar2 c bee tue die nk join tak my team ok tinggl ag 2 slot aje nk cukupkn 16 ok ape2 ko info kat shoutbox ok pein 10

fahmi latiff said...

hahahaha... posing macho tu bro naga... :)

Shitsurei shimashita said...

kftp~
ok bos, arahan telah dilaksanakan. hanya menunggu jawapan.

fahmi latiff~
macho tp cool jer..hahahaha masuk bakul bocor angkat sdiri plak.. ;)

bee said...

oo...ni la kftp...b ni dok pikir ape la si shitsurei ni ckp..da b uang tabiat ker...owah...k cian die kan shitsurei...6t b join team die...

Shitsurei shimashita said...

bee~
tulah die yer kftp aka the pein 1.
sori kasi pening2 hehehehe

bee said...

die nk soh b join per...follow up ke aper>>>x phm la

Shitsurei shimashita said...

bee~ dah cek kat blig dia?