Sunday, March 29, 2009

ABAH


update Abah dah okey, pagi tadi dlm jam 5 abah kena injection pain killer. Doktor cakap maybe ada reaksi dgn ubat darah tinggi, kencing manis dan buah pinggang yg abah makan. bengkak kat dada abah dan kaki dah berkurangan skit.
Alhamdulillah, abah selamat dan terima kasih kepada semua yg prihatin...

20 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.yay! yay!
.abah da oke :)
.alhamdulillah

anak laut said...

alhamdulillah....syukur..

zaidi ali said...

alhamdulillah..syukur.
Naga dan kekawan yang masih muda baiklah jaga pemakanan dan amalan kehidupan sihat sementara masih muda lagi. Mengelak lebih baik dari mengubat. Semoga semuanya sihat berkekalan.

Perisik SR said...

salam...semoga cepat2la abah mr naga perang sihat yer...oh ya, encik telah menerima 1 anugerah plg berprestij di muka bumi. Sila semak sendiri yer: http://perisiksr.blogspot.com/2009/03/terima-kasihaward-untuk-anda.html

tahniah n thanks :)

tHEoNeANDoNLy said...

alhamdullilah.. pekse ubat2 abah awk tu bro.. takut2 ubat tu xsesuai ngan abah awk.. arwah mak saya dulu pun mkn ubat darah tinggi yg "baru" doktor suruh try.. Lepas mkn ubat tu... arwah dpt gatal2 kulit.. abah awk keje goment ker?

Ivy Metaga said...

glad to hear that your abah is ok now...

chimera said...

semoga abah segera sihat... dan jaga kesihatan selalu ya, abah...

kakyong said...

Salam..

kakyong doakan abah nagaperang sentiasa sihat.. & utk en nagaperang ~ semoga sentiasa mjadi anak yg berbakti pada ayahbonda

nia said...

moge abah cpt sembuh..amin..
jaga abah elok2 k..

ayang's said...

jgn lupe makan ubat selalu tau abah... nanti abanh nak tengok menantu sabah.... ermmm...

CIVIC Power said...

Semoga Allah mengurniakan kesihatan dan dipanjangkan umur abah mike

pink_butterfly said...

naga,

lamanya rama2 x singgah cni..

sgt mntak sori bnyak2....tlupa la jln nak g umah naga ni...skg bru jmpa jln yg btl....=p


abah x sehat kah?
alhamdulillah xda apa2....take gud care of ur abah....

irbika said...

Alhamdulillah...

nephronx said...

syukur alhamdulillah..

beat::the::sky said...

alhamdulillah..tanpa bapa..kita semestinya sangat 'MISKIN'..

helena's said...

abah naga sakit ke?sory cik hel taktau,,baru balik ne..hehe nyway alhamdullillah..

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

alhamdulillah...
ermm...
apa di mam abah tak ya...

kaum muda yakuza said...

semoga abah naga perang makin sihat dan panjang umur..bapak aku pun ada sakit sama, paham aku perasaan kau

bee said...

kene jage mkn minum abah...cuz mender cam gini xtau ble nk dtg attack lg...agak bhayela...tp syukur abah x der pape kan...take good care of him..

Shitsurei shimashita said...

kepada semua, saya amat terharu dengan keprihatinan anda semua.
semoga Allah memberkati dan merahmati kehidupan anda dunia dan akhirat.Amin.

I like u all :)