Monday, March 30, 2009

Kursus

saya sedang ikut kursus 2 hari dgn topik penyelesaian masalah kehidupan dengan bantuan tulang ikan. Ti malam kang saya menjelejah blog anda semua kalo da kekuatan dan takdea unpredictable situation.
skrg asik dihadapkan dengan situasi yg kurang menentu hingga menjejas sdkit sebanyak mood ni. I miss to tease you all coz u all make me smile again.
Semoga Allah beri kekuatan kepada saya, to wana jgn merajuk2 k. Ti x dapat choki2 lagi hehehehe (adik aku yg cute top asik berangin..jgn buat perkara noty2 k.)

Dah lah skrg server konojo sa down ntah bila nak pulih yg juga salah satu faktor ketidaktentuan emosi. Semalam my mama cakap sa cam mulau ja coz aku byk buat hal sendiri jer dgn tak gitau apa saya buat. Harap2 sa leh layan situasi skrg yg menyesakkan ni.
Mgkn ada yang pening2 baca entry ni coz sa pun main hentam ja apa sa rasa. Serabut kepala sa skrg....


K gi masuk kelas balik.


CHEERS EVERYBODY :) walo sa tak cier2 pun...

9 comments:

irbika said...

hmmm sempat gi tu... g blajor! ni tak masuk klas jer tersengguk-sengguk, rehat jer segar bugar!!!

Ivy Metaga said...

tarik nafas panjang2..hembus pelan2..dah ok..jgn juar api suda..jgn sedey2 yer...nanti sy kasi kelupis satu..

mademoiselle azieshakespeare said...

en. naga.. sila senyum
eheh :D
(dulu suke sgt suruh org senyum, skang bia sy suruh plak):D

Monkey D Luffy said...

camana tulang ikan bantu selesai masalah?

beat::the::sky said...

memang..aku pun pening..hmm..jap nk mkn panadol active fast.. :D

Kelebar Malam said...

bila pening kepala, aku makan ubat dan nap kejap. pas tu mintak tolong mempicit2kan kepala wat menghilangkan stress..pastu mandi air suam..fuyooohh lega rasanya..

fahmi latiff said...

salam bro naga
zikir 2 hehehehe

gurau jer...
senyum bro...:)

helena's said...

hehe..betul ckp ivy..take a deep breath..takmo tensi2 k..

Shitsurei shimashita said...

Tulang ikan Ishikawa dapat membantu kita mengenal pasti punca masalah, menyenarai pendekkan punca, mencari cadangan dan seterusnya menyeragam dan memantau proses pembaikan pulih masalah.

terima kasih kerana anda memang prihatin. Thank you from deep of my heart. Now I'm ok