Monday, March 16, 2009

ARTWORK FROM IVY

Work of Art (part 2) = Encik Naga..

Untuk part 2, i telah sekodeng encik naga seperti yang dijanjikan..ha ha ha.. telah ku sekodeng kan semua milik encik naga...oppsss...jangan mare ya encik naga..gurauan semata2 jak.. so encik naga this post kali ni special for u lah dalam edisi my gallery...


ni sebelum proses make-up, touch-up..& top-up (uihh..ada ka tu...)

hasil terakhir...(kalau tak serupa..sikit2 pun ok gak..kuang2..)

lama dok sekodeng..last2 ni juga yang i pilih...
(..sini muka encik naga..ada 3 in 1..senyum, cool, sopan chewwahhh..sorry naga kalau tersasul kuang2...)


Anyway..happy2 weekend untuk teman2...see you dalam edisi seterusnya..yiihaaaaa...

TERIMA KASIH IVY METAGA (klik here), susah2 saja u nie..terima kasih banyak2. Terharu sungguh, ms. ivy suka lukis & sketch especially time dia boring2. X sangka dia ada bakat terpendam, skrg dia tgh apply jd cikgu tapi bukan cikgu seni lah. So kpd anda semua sudi-sudilah melawat blog dia, banyak anda leh ketahui tentang Sarawak juga dari ida especially MAKAN-MAKAN TIME..

15 comments:

AmirFX said...

Mcam penah tgk jer gmbr tu....

Shitsurei shimashita said...

AmirFX~
ya betul dari blog Ivy Metaga's Village. sebelum ni ivy lukis pict Ken, ntah2 pas ni Amir kot..hehehehe

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

emm nice skecth..

psst:-emm pein 10 kamu org sarawak ker?

caturist said...

Haaa.. pasni Ivy bole buat gambar caturist pulak.. huhuhu

kay said...

sila lukis gambar saya satu..hehe..

ayat skema baik punya,mana tau terbuka hati nak lukis gambar aku lak..hehe

helena's said...

nak jugak,kene request ne kat ivy,,hehe

Ivy Metaga said...

wahh..naga..tq tq..sebab post my post kat ur blog..huhu..terharunya hahah..yer..kita tengok sapa yang kena lagi dalam edisi seterusnya huarhhh huarrhh..(ketawa org jahat ni..)nanti i rajin2 sekodeng org wokeh..

Monkey D Luffy said...

ko ni pelukis ker? memang sebijik hampir sama

Marcella Raymond said...

wahseh2 kawan2 nagaperang..
ada encik Pein, ada Luffy..uhuhuhu..
meriahnya!! XD
naa..selamat sembuh!
lukisan itu sangat hebat!
tahniah cik Ivy!

Shitsurei shimashita said...

kftp~
saya org KL jer n bos saya no 10 ke 9?

caturist~
boleh yer, join blog dia yer. Keep in touch bro.

kay~
leh janji jd follower dia. ti ivy leh pertimbangkan hehehe..

helena~
tgu ajer..pasti stiasa post pict vogue to the vass k...lalalalala

ivy~
sama2..sure kita skodeng mengskodeng k...ketawa jahat beramai2 Muhahahahahahahakahakahkahhuhuhuhuu

monkey d luffy~
saya tak terer sgt lukis tp Ivy yg buat.

Marcella~
ala u pun ape kurangnya. kita sharing and caring k. you will never walk alone

i.am.belle said...

nampak mcm pro je lukis ;D

wah, nmpak kacak itu naga. lalala...

Si Pari2 said...

ohhh.. ni rupanya si nagaperang....ho3

*pandai melukis*

chimera said...

uih... naga ni naga ensem rupanya... ingatkan naga yg kat mulut keluar api tu... huhu...

lawa lukisan tu... hmmm.. lawalah...

bee said...

sape lukis ni???pasni bley la lukis pic b>>>

Shitsurei shimashita said...

belle~
alhamdulillah, encem ni pinjaman ja, ti kna pulang balik. hehehehe!

si pari2 kecil~
kredit kepada Ivy Metaga, ntah berapa lama dia amik mo lukis sa ni. Ti kna belanja baitu.

chimera~
syukur, naga ni tak makan orang, suka sayang menyayang lalalala

bee~
Ivy yg lukis, dia memang berbakat tp lum mo jd full time..kita tgu karya dia yg lain.. :)