Wednesday, March 4, 2009

CuTI laGI??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua,

Hari ni, saya on EL coz my mama not well again.. she's so exhausted. So saya take care lah today and become a surarumah (jam 10 aku start masak jam 11 abis~ hehehe riak nie). Jaga anak buah yg noty tp baik2 dgn angahnya dan sebagainy~ lalalalala :p

My mama sakit dari smalam tp demam ja, so pas balik keja, saya dan along hantar gi KKWJ (klinik dr.khalid & wan julia, setiawangsa). Rupa2nya kena food poisoning skali, patutlah letih sgt (hari tu sibuk dgn kenduri dan pertunangan adik). Skrg my mama dah okey skit (till n3 nilah- harap getting betterlah).

Jadi, pasni saya nak balas smua komen dan layan blog kekawan saya.. yeeha (adik saya dah balik). leh lah tolong2 skali...

11 comments:

caturist said...

Syurga di bawah telapak kaki ibu. Jagalah mama seperti mama jaga kita masa kecik dulu.

Kirim salam kat mama ko.

Ku doakan agar mama cepat sembuh dan ceria selalu... amin.

Keep in touch bro.

zaidi ali said...

Semoga mama cepat sembuh spt sediakala & take a great care of her.

wana said...

Eii.. baiknya bro naga. Untung seyy sapa dapat. kiter doakan mama bro sehat wokehh..

Nk lg best, soh saudara islam doakan skali.. lalala~~

Apersal terindu ngan bro naga nie.. apasall...?? apakahh..?? wee~~~

sutera putih said...

salam mama ekk,,,
hehe,,,

Shitsurei shimashita said...

caturist~
terima kasih saudaraku. Insyallah mama cepat sembuh. ti raya datang umah tau.
u will never walk alone bro!

Shitsurei shimashita said...

zaidi ali~
insyallah, begitu juga kpd tuan dan famili ya.

wana~
terima kasih bebanyak yer! harap2 gitulah. saudara islam, saya da follow dia gak.

rindu kat saye? saya pun rindu kat wana yg suka buat n3 kasi saya hapi wo! apakah??? lalalalala..

sutera putih~
insyallah..gimana masih down lg ke?

sutera putih said...

i feel better rite now,,,
thanks,,
hehe,,,

khairul onggon said...

mmg anak mithali... kalu ngan kwn2 pun camtu kan bagus... ktorg lapar tghari tlg masak hehehehehehe...

PJ selamba said...

oh
aku doakan semoga mak ko cepat sembuh...
sape tak sayang mak kan...
huhu...baru je hari tu aku post entri pasal mak...
so tak nak cakap lebih²...
ko paham sendiri kan...
aku ni emosional sikit kalau cakap pasal mak...
aku sayang mak aku!

tHEoNeANDoNLy said...

saya juga doakan emak awk cepat sembuh... amin..

Shitsurei shimashita said...

sutera putih~
makacih..sudah saya sampaikan.

onggon~
laparnya ti kita minum ptg sama2 k...

PJ~
ok!ok! kita semua sayang mak kita.

theONEandONLY~
terima kasih amud~jaga diri baik2 k.