Sunday, March 22, 2009

Masin...


Kelmarin * (semalam lah) saya dan family ke tempat di atas skali untuk berehat. Balik hari ja...tp seronok dapat berendam dan berenang coz leh dikatakan dah 7 tahun tak mandi air masin... ti saya updatekan gambar2 yg ada. Skrg nie tgh mengemas rumah sebagai aktiviti mingguan di rumah..



ni selingan jer..layan lagu nie kalo buat kerja..latino's hot


my abah & my niece


my mama (jaga barang) & my nephew


PICT SAYA TAKDA coz saya YG amik gambar.. :)

25 comments:

mademoiselle azieshakespeare said...

en. naga, gi JB ke?
uiyo jauh btoi :p

Ivy Metaga said...

waaaa..tak ajak org pon..., sy ni ntah dah lebih dari 7 tahun tak mandi air masin..(yer..tak ingat bila last..huhu..)..rajin rupa nya naga ni..nanti tolong kemas2 rumah sy sekali yer..huarghx100 (ketawa paling kejam..)

Shitsurei shimashita said...

azieshakespeare~
taklah Port Dikson sambil dgr lagu gasolina.

ivy~
buli bah kalau ko..ok ti kita gi kayaking skali..hehehehe..kemas rumah? leh tp kena belanja makan ler ti :)

moon_iera =D said...

aaaaaaaaa...
tension..
nk ikot bro naga...
smpi ati xajak!!!!!!

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.huuu x suke mndi kt laut
.sbb slalu trminum air masin :D

Shitsurei shimashita said...

moon~
last minute plan..sori huhuhukk ti kita gi rame-rame yer :)

cik intan~
k ti kita gi mandi sungai plak..kebushhh..lagi trill dan sojuk wo :)

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

bro kat ner tempat tue?free ker masuk citue..

kay said...

lama gak tak gi PD..macam best je..

Shitsurei shimashita said...

kftp~
yg mana? v.c tu ke? hahahahaha..free kot b4 11p.m ti tanya lady gaga jap.
just dance.

kay~
k lah skrg PD, air kat teluk kemang no so bad lah skrg.

fahmi latiff said...

jalan2 ngan family best tu..:)

AmirFX said...

Memang best dan mancit sungguh vclip iteww... huahuahuaaa...

aH Lian~@cik ian cumel said...

air masin.
miyahaha...nanti kulit
teruk...menggelupas.
leceh lak...


p/s:dah lama nak mandi laut!
waaaa~

tHEoNeANDoNLy said...

bestnyer mandi laut.. pi sane xajak pun the one...

nia said...

xsaba nk tnggu gmba nye.. ;p

khairul onggon said...

Nanti telor ko boleh jadi telor masin makan sodapp.. ehekk.. hahahaha..

Shitsurei shimashita said...

fahmi latiff~
last minute plan jer tu, antara gi melaka atau PD, so pilih PD coz nak tukar angin.

amirFX~
gasolina signorina.

cik ian~
huhuhukk, ramai kan antara kita dah lama tak gi mandi laut. kenape ek?

theOneandOnly~
pa kabar? tulah tgu punya tgu encik mud tak dtg2, takpe ti ajak smua gi barbeku kat sana.

nia~
pict kita xdalah...xda org mo amik..huhukk

khairul onggon~
jgn makan banyak2 ti darah tinggi..hehehehe

kakyong said...

salam...

ada hadiah, jemput amik di blog yer..

best nyer mandi la kat belah maner?!

anak laut said...

salam....Shitsurei shimashita

1. saya amat kagum dengan lambang naga dalm blog anda..
2. banyak saya menjelajah dari blog ke blog dalam dan luar negara, tak pernah saya melihat blog seunik ini..syabas dan tahniah.
3. terima kasih melawat blog saya..


p/s: aktiviti berkelah bersama keluarga sangat dituntut oleh agama, boleh megeratkan lagi hubungan kekeluargaan....harus dicontohi..!

eDrYaNa said...

wahh! sronoknyee..
mmg beshh dpt abeskn time weekend ngan family..
hehe..

p/s: x sabar rsnye nk menunggu ujung mggu nih..

khairul onggon said...

Lg best kalo ada gelpren ikut.. mana dia?? Apsal ko tak bawa dia ba?? Kau suda ajak dia pegi makan ayam penyet wong solo ka?? Jgn lupa bawa aku sekali ya... ekekekeke

Shitsurei shimashita said...

kakyong~
makasih banyak2, sharing is caring..lalala

anak laut~
kredit juga kpd onggon, sifu saya dlm blog mengblog ni..pemangkin wo :)
terima kasih atas pujian tu..alhamdulillah.
avatar tu buat saya teringat lukisan rumah saya dulu n arwah uncle saya before pass away da lukis pict org memancing (my mama yg cakap coz saya lum lahir lg)

erdyana~
tulah best yer..kalo plan2 sgt slalu terbantut..kali ni redah jer.
janji da pitih skit.

khairul onggon~
boleh, ti kita gi pantai manis, sabah bermandi manda ataupun tanjung aru. nak lagi glew kita gi kudat's peak.hehehehe..ala kat umah abang jelah..leh yg lain dlm opiz join skali lalalala

Shitsurei shimashita said...

kakyong~
makasih banyak2, sharing is caring..lalala

anak laut~
kredit juga kpd onggon, sifu saya dlm blog mengblog ni..pemangkin wo :)
terima kasih atas pujian tu..alhamdulillah.
avatar tu buat saya teringat lukisan rumah saya dulu n arwah uncle saya before pass away da lukis pict org memancing (my mama yg cakap coz saya lum lahir lg)

erdyana~
tulah best yer..kalo plan2 sgt slalu terbantut..kali ni redah jer.
janji da pitih skit.

khairul onggon~
boleh, ti kita gi pantai manis, sabah bermandi manda ataupun tanjung aru. nak lagi glew kita gi kudat's peak.hehehehe..ala kat umah abang jelah..leh yg lain dlm opiz join skali lalalala

wana said...

siti norwana adalah jelez dengan kaler rmbt mama bro naga..

Shitsurei shimashita said...

wana~
kaler rambut mama tu guna inai campur kopi skit. halal..

~*PuTeRi^HaiFaNuRi*~ said...

inai campor kopi???

resepi terbaru...tak pernah dgr pon sblom ni...

hehe..