Monday, March 23, 2009

ijinkan aku pergi
apa lagi yang engkau tangisi
semogalah penggantiku
dapat lebih mengerti hatimu

memang berat kurasa
meninggalkan kasih yang kucinta
namun bagaimana lagi
semuanya harus kujalani

selamat tinggal
kudoakan kau selalu bahagia
hanya pesanku
jangan lupa kirimkan kabarmu

bila suatu hari
dia membuat kecewa di hati
batin ini takkan rela
mendengarmu hidup menderita

sayang, walau kebersamaan kita hanya sesaat
namun kau tetap bagian dari jiwaku
kuiringi kepergianmu dengan ikhlas hati
semoga kelak kita dapat bersatu lagi


sayu....................................................................................
terasa kosong jap.........................................
walau takde ape2 berlaku.................................................
namun jiwa sedih.........................................
mengenang..........................................................................
sesalan yang menakutkan............................
andai ia benar-benar....................................................
terjadi............................................................
kerana kesilapan diri sendiri.............................................
(betul ke kalo da org mengharap sesuatu makanan tu tapi x dapat
sesuatu yg x best akan berlaku a.k.a kempunan)

19 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.err wat happened?

tqa said...

adoih...
jgn berduka lara wahai sodara..

Ivy Metaga said...

naga jangan sedey2 yer..kehidupan ibarat roda..putar2..jap dibawah, jap di atas..pertemuan ibarat naik bas..bertemu utk satu destinasi..tapi destinasi belum tentu ke arah yg sama..dtg dan pergi..life must go on...

aH Lian~@cik ian cumel said...

awat sedih noo neh?

Shitsurei shimashita said...

lirik lagu tu penghias n3 jer..teringat lagu Raja Lawak tp persoalan yg penting di bawah tu :)

wana said...

gila jiwang..

Layan...

Sombunk... huh

Shitsurei shimashita said...

cik intan~
xda aper tapi da org request nak makan something, dah beli tp x sempat nak bagi.

tqa~
x lara lagi tp ngah berpikir...riso gak ni.

ivy~
terima kasih ivy but hope smua okey jer kan? mo makan kelupis ba.

cik ian~
riso coz kealpaan diri sendiri

Shitsurei shimashita said...

wana~
huhuhukkk, mana der eksyen ;p

jiwang jap sambil kepanasan (KL humidity tinggi sgt malam ni)

Ivy Metaga said...

nanti dtg mai swak..sy buat kan kelupis yer..nanti i call auntie jane buat kan..(wah macam lah dah kenal aunty jane kuang2..), but i really hope evrythg is ok ya..

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

eh ye aje ko?

Shitsurei shimashita said...

ivy~
auntie jane mcm familiar jer nama tu..hehehe

kftp~
aiso! bos ngah limpang2 ka?

anak laut said...

jangan sedih...

AmirFX said...

Owhhh... Sebab humidity KL sekrg nie panas jadi jiwang tak tentu pasal lah nie... Hahaa... Nway, life must go on bro... U never know what will be infront u.... Till next bersama karam singh walia...

eDrYaNa said...

ape citer ni en. naga?
story le sket..

Shitsurei shimashita said...

anak laut~
makasih..tak sedih tp riso jer.

amirFX~
hehehehehe..yes u r rite..follow the flow. cheers :)

erdyana~
tak konojo mintak kirim something before dia gi outstation tp lupa tarikh dia bertolak (25/3) dan baru semalam beli apa yg dia nak tu. Pastu nak post mo makan masa hari, dia balik kursus plak hari 7 n plak tu brg makanan.

irbika said...

jangan kau takutkan ku dengan ayat2 powermu itu shitsurei!!!

Shitsurei shimashita said...

cik ika~
huhuhukk..jgn lah takut ayat2 gitu, tp tu sincere from my heart. Nak buat camne.

pink_butterfly said...

naga ku~~~~

apsal sodeh2 ni....



cheer up man!

x ensem la sodeh2 ni...

Shitsurei shimashita said...

yann @ cik rama2~
tada..cheers up dah skrg :)