Friday, March 27, 2009

Memang seksas....


ni header blog Zackchong hasil sentuhan Onggon merangkap Commander Search & Destroy. kalo korang melawat blog yg ada logo Search & Destroy pasti da nampak perbezaan. Yang ada muka tu tahap2 pegawai pemerintah lah..yg takda tu kira agen perisik merangkap macai jer....
ada dalam 13 org lah anggota Search & Destroy ti mewakili opiz kami dalam pertandingan mari makan2 sedunia. tahap kesihatan dan kebahagiaan team ini amat terjamin terutamanya bila kena gi outstation.... terserlah keayuaan dan kegantengan mereka...
ahli2 Search & Destroy




  1. Khairul Onggon
  2. Cik Fa~ Hey Laharrs
  3. Cik Sa~ ni Chegita aku
  4. Cik ira~ Irbika cikebum
  5. Farid~ Fitrahulinsan
  6. Felix~ Bujang lelang
  7. Zlin~ Zackchong
  8. Cik Ida~ Aduyaiii
  9. Syima~ Erdayana ( pingat mintak kat bos yer)
  10. Zetti~ pimai tang tu
  11. Wana(mek sama)~ ada aku kesah (pingat mintak kat bos k)
  12. Shitsurei aka shah khan~ Nagaperang
  13. Cik Umi~Ukiadora

4 comments:

PJ selamba said...

apasal ada antara korang ni aktif blogging... tiap2 hari update..
ada pulak yg sebulan sekali pun malas update
kompuih!

Kelebar Malam said...

suk juak ooo mun dpt bergumpul and molah team kedirik...mudahan geng2 s&d sentiasa aktif blogging dan nyampei info2 yg super spesel..

alien said...

tige belas org..
patut aku yg ke13 tue la..
hohohoho

Shitsurei shimashita said...

PJ~
yg akitf kira gamble jer tp yg x aktif kira da urusan sampingan yg lain.

Kelabar malam~
insyallah dan mesti super duper spesel yer. kalo sorang rehat pun mesti da cita kat bloggers SD yg lain.

alien~
13th Warriors hehehehe:p