Friday, March 20, 2009

Kembar Ivy Metaga's Village??

aku bukan kasanova tau..walau keja aku deal dgn org

Hari tu ada saya beritahu Ivy Metaga's Village yang saya da member kurang lebih mcm muka dia. Nama pun sama tp nama Indonesia dia, Norlindah dari Palembang. Dulu dia study kat Taylor's College dan buat praktikal kat tempat aku as HR staff. Very friendly dan kami slalu ngomong dalam bahasa Indonesia coz kepala ngam ma. Skrg dia keja sendiri dgn hubby dia (dia kawin dgn org Seremban). Gambar nie masa annual dinner opiz aku kat KLCC Convention Center 2007 dgn tema Hollywood Nite~ aku da gaya macam mafia ke?

So Ivy, mungkin ni antara 7 orang yavg iras2 muka you kat dunia nie kot.. kalo tak sama, buatlah sama yek...

13 comments:

Ivy Metaga said...

wah ni lah kembar sy, jauh tu mai sini (uihh..ckp kl ni..hihi..), err..encik naga tak nampak cam mafia tapi cam kasanova iyer kui kui..jgn mara a..gurau2 jak..(takut dgn api kuar dari mulut naga kang, padan muka sy hihi)

sutera putih said...

Mafia???
ummmmm,,,
No komen,,,
hehehe....

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.huhu bajet kasanova la tuu :P

PJ selamba said...

sama ke?
aku rasa... cuma ko je yg tau...

caturist said...

Tang lain tu aku tak kisah.. yang buka dada tu... pergh.. panas beb!

Kekeke... usik sikit.

kaum muda said...

bukan mafia, tapi gaya lelaki italy..Petro

Kelebar Malam said...

pakei spek itam, pakei jeket leder itam..emmm...baruklah kedak mafia bro..

mun camtok..heeee...kedak selebriti jak....

Audio said...

Mafia?
hmmmm...
nampak dressup macam kasanova je ekekekee...

zaidi ali said...

Terpandang Naga teringat bekas supplier ku dari Italy, Mr. Pellegrini...tapi mata dia hijau kristal!

khairul onggon said...

Bro Naga... kemafiaan mu mmg terserlah dan boleh mneggugat team search & destroy yg sudah lama dikatakan team mafia... kekekekeke... search & destroy baik2 belake...

Yg tergugat sebenarnya iman.. sbb kembar ivy tu wow... jaws dropping wooo...

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

fuiyoh,,,,,,,,,,,,begetah siut.sgt2 megetarkn bhaha..

fahmi latiff said...

sexy tu...

Shitsurei shimashita said...

ivy~
x marah..mcmane hampir sama tak?

sutera putih~
mafia yg poser skjap. hehehehe

cik intan~
smaik bajet byk tu...da tu siap tempah costume lagi.

PJ~
tak rasa apa2 plak walau dpt hadiah grand prize gak malam tu. (lucky draw)

caturist~
nasib baik bukan aurat lelaki...hehehehe..yg sebelah saya tu penguji iman kita jer.

kaum muda~
gaya lelaki maskuline ke?

kelabar malam~
kmk sik mampu bayar grooming adviser, hentam apa yg ada lalalala
kacak ka?

audio~
johny d bosco..hehehe..duduk meja belakang jd mcm budak baik jer mlm tu.

zaidi ali~
contacts lens warno hijo tak jd italiano jd hulkiano lah saye ti...
bangga bila da iras2 italian job.

khairul onggon~
harap rahsia ini disimpan...hehehehe

kftp~
da lagi yg bergetah chief..hohohoho
bahaya...

fahmi latiff~
sapa?? M o F??hahahahaha