Wednesday, February 4, 2009

Terimah kasehh

Terima kasih Onggon atas bantuan dan tunjuk ajar ada menjadikan blog saya lebih menarik.
Malah ia seperti mimpi menjadi kenyataan, maka layaklah Onggon menjadi komander SD.

Kepada zackcong welcome to SD even masih rekrut, Insyallah blog anda akan terkenal jua.


Spot berapi yg melekat kat dahi cik Fa~ lahar tu aku belajar dari cool style graphics's blog (TQVM for the lesson).
tak master lagi coz da benda tak paham (ti nak tanya onggon ttg photoshop keys tu).


3 comments:

khairul onggon said...

wasseh.... sape yg target mr Fa ngan snipper tu??? tembak kat idung jongos dia hahaha..

WorldPeace said...

Hey LAHARSSSSS...ko hengat muka mak canvas....nanti korang aku sagat muka sesekor...hangin satu badan ni....SHAH MASUK BILIK I SKANG JUGAK!!!!!!

Shitsurei shimashita said...

ala cik Fa alang2 nak tag, baik tag kat dahi~ tu cahaya penenang jiwa. hanya org2 tertentu ja yg ada.
Ala2 GHOST RIDER g2.