Sunday, April 26, 2009

Tukar TARIKH contest

Perhatian kepada semua:~
Soalan 13 adalah soalan perangkap.....hehehe. Mo jawapan yg paling tepat

Tarikh TUTUP peraduan telah ditukar pada 1 Mei 2009,
bukan 30 Mei..huhuk..maaf atas kesilapan yang tak di sengajakan.

disini ingin saya jelaskan bahawa contest ni tidak menekankan peserta utk mencari maklumat melalui entry saya sebelum ni. Jika ada yg sudi dan sudah menggunakan kaedah ini, I proud with ur effort and Thank you very much. Kalau tak kita gunalah dadu atau minie manie mo jer tuk menjawap...hehehe

harap maklum.


p/s: walau dibenarkan menghantar seberapa banyak penyertaan, hanya jawapan yg terkini akan di ambil sebagai jawapan muktamad peserta.

harap maklum.



17 comments:

bozzobattousai said...

noted...

Shitsurei shimashita said...

bozzo~
okey bos! makasih.

~me memory land~ said...

owh...ada peraduan lagi..yieee...;)

PJ selamba said...

peraduan apa ni naga?

bee said...

shitsurei.ade ym???pasal pic highlight nk letak blakng wallpaper tu caner nk buat???..aii suggestion shitsurei tu bgus gak..bisa dipakai..tp x expert nk buat bender gitu..ajar eyh???

mr coklat said...

guna pistol je..

joegrimjow said...

waaa
adew contest
lame xonl9ine
gini la jadinye
huhu

mademoiselle azieshakespeare said...

hadiah nye?
tapi nak hadiah je, bole :p

khairul onggon said...

Ini betul2 penderaan... gila la.. org yg duduk satu opis pun belum tentu bol ejawab soalan2 nih... kekekekeke

kasih said...

wahhhhh contest... bersemangat tiba2x... tapi aku harus simpan semangat juangku utk exam next week... huhu...

good luck utk yg lain... :)

Khairul Antasha said...

sy mau menang moto....pilihlah sy jd pemenang...harus sy khatam baca blog ni..hehehe,.

Shitsurei shimashita said...

me memory land~
betulx2..sila lah join yer jika ada kelapangan.

pj~
peraduan yg utk sahabat2ku yg comey dan kacak.

bee~
okey bee, insya Allah. Maklumat sdg dicari.

mr.coklat~
pistol ka piston....hehehehe :)

joegrimjow~
jemputx2, silax2 lah menyertainya :)

azieshakespeare~
adiah dia menarik sgt :) mak hadiah kana lah jawab soalan yg comey tu :)

onggon~
org opiz takleh masuk coz saya leh kena hiponasis dgn korang. terus bagi jawapan berlubang nanti. hehehe :)

kasih~
all the best and good luck in your exam.
TQVM for your support :)

Shitsurei shimashita said...

khairul antasha~
jgn kan moto..sikal pun leh dapat jika ada yg mo sponsor hadiah utama saya nie..lalalala..mewah budak2 S&D skrg :)rajin buat penyampaian hadiah.

Mahirah Abd said...

adoiii...nak wat tapi....soalan exam utk budak2 nie pn x siap lg..

Shitsurei shimashita said...

cikgu mahirah~
it's okey, dahulukan mana yg penting yer. Cian cikgu pasni nak marking paper plak.

yginsaf.com said...

me leh join takkks.. ahaks

Marcella Raymond said...

susahnya? =='
apa "passing mark" nya bro? hehe