Tuesday, April 14, 2009

Sampai bila


Assalamualaikum & selamat sejahtera kpd semua followers saya.

Maaf saya ucapkan, sejak last n3 hari tu saya tak dapat mengakses blog saya kerana PC kat umah ada problem skit. Takdelah berat sangat tp biasalah adik aku ni. Sibuk memanhanjang jer. Jadi, kona lah tunggu adik saya baiki dulu dan harap2 hari ni dah okey. Nampak gayanya layan blog kat opiz jelah menta ni. Mesti da tanya Laptop walak ka?
  • sik da coz belum beli lagi,
  • nak pinjam org punya tak bleh coz diaorg nak blogging gak,
  • nak rampok jauh plak tambah malas,
  • CC ado tapi potang jo hujan2, lomah semangat den (kang domam)
  • last2, dok 'mengeras' jelah layan tv layan kita.

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PENGUNJUNG DAN YANG MENINGGALKAN KOMEN ANDA DI BLOG NI. SKRG TIME TO REPLY TAPI HARAP2 TAKDALAH GANGGUAN JIWA..(dari opiz ler)

8 comments:

Khairul Antasha said...

gangguan itu ado di mano2..x dpt blogging mengeras depan tv ok apa...lagi la bestttt....

khaLifah feDi said...

EMM SEMUA AKN OK ..:)

Shitsurei shimashita said...

khairul antasha~
hehehehe...harap2 da yg pahm maksud mengeras tu kan.

kf~
cayok! :)

nenekrock said...

dugaan sabar ye kawan

Shitsurei shimashita said...

nenekrock~
makasih..ngah sabar lah ni.

Monkey D Luffy said...

dah 'kegersangan' berblog ni ;p

Shitsurei shimashita said...

monley d luffy~
kegersangan tahap gering nie :)

fitrahulinsan said...

hmm..daha lama tak singgah blog yg ganaz ni..

penggunaan bahasa yg flexible.. bagus2..bahasa budaya bangsa..