Saturday, April 11, 2009

MANO JANG............

huhukkk!!kita tak sihat sangatlah :(

badan sengal2 dan berangin ja...

kaki dan sendi lenguh2...ja

kepala melayang2 ja...

kalo gini mo kena keluar peluh tahap maksimum lah..

dan minum air suam banyak2...

serta pegi karaoke.... lalalala

23 comments:

joegrimjow said...

minum air bnyak2
definisi bnyk 2 3 liter keatas

joegrimjow said...

eh, jenifer tu...
kantoiii

hahaha

zaidi ali said...

hahaha...kantoi!

Shitsurei shimashita said...

HAMPEH TUL 1ST COMMENTER NI...

nenekrock said...

minum ayaq 100 plus bebanyak

helena's said...

badan sengal tu elok berurut,,ape lgi g la spa..kekeke

air suam tu penting.!

alien said...

pegi cuci mata kat kompleks la..
hahah

~me memory land~ said...

adu du..kesian naga..minum bergelen2 air masak ek.rajin2 excersice..hihi. Take care of urself.

pulasperut said...

proses penghapusan dose2 kecik.. heheh..

tHEoNeANDoNLy said...

pegi karaoke.. besrnyer..!!! nak ikut..!!hehe..

mademoiselle azieshakespeare said...

pergi karoke bole kasi sihat eh?
waaah nak join, nak join
(even takde sakit2, haha :P)

lea said...

sempat lagi pegi karok yer...
memang tak berbaloi la ko minum air byk2..

Bulan Penuh 2012 said...

Salam ziarah,

Lebih 50 tahun Umno mewarisi Malaysia dari Penjajah Inggeris.

Menteri menjaga portfolio agama silih berganti. Perdana Menteri bertukar gilir. Islam masih terpinggir dan terkurung dalam Jadual ke-9 Perlembagaan Persekutuan.

Hendak murtad begitu mudah, hendak berzina boleh bawah jambatan, hendak minum arak boleh di laman depan rumah, hendak makan dan hulur rasuah, boleh masuk Umno.

Ke manakah halatuju parti perkauman Melayu ini yang telah melupakan asal-usul diri mereka sebagai hamba-hamba Allah.

Mampukah Jamil Khir yang baru dilantik ke kabinet memikul tugas berat untuk meng'Islam'kan Umno?

Ustaz Idris Ahmad memberi pandangan awal beliau.

Mampukah Jamil Khir Meng'Islam'kan Umno?


Bulan Penuh 2012

chimera said...

rasanya kalau jumpa doktor lagi baik kott...

Ken Cornellius said...

mau pergi berurut tu bro..hehehe..

John Iverson said...

makan ubat n rest bro... Thanks sbb follow my blog!!! its an honor...

khairul onggon said...

Oiittt... ko tak pigi training rugby this weekend?? Join la.. aku kan coach baru ko.. hehehe..

AKu try push up cara baru tu.. bagus la.. cuma semput nak try hehe..

Ivy Metaga said...

kesian nya tapi sempat mau karaoke lagi dah dah dah..kalau cam tu jom kite nyanyi...gunung kinabalu meletop hahaha..anyway take care aaarrr..naga..nanti belanja kelupis hihi

balqissy said...

mau ke karaoke juge.oh~

anak laut said...

badan tak sihat..karaoke elok tu..

khaLifah feDi said...

oooooooo bro..ko sakit bdn2 ea..
aq ade tips..

try ko suh urg urut bdn ko dgn wet syiling..ok..

ruzzlan2312 said...

Cycle antara tidur cukup, makan dan cuaca la ni.

Jumpa doktor dulu. Makan ubat ikut yang ditetapkan dan rencana balik tidur dan makan.

.anakBISAYA. said...

nk ekot karoke..nakk..nakk