Friday, April 3, 2009

Bro Amud TheOneandOnly & Ms. Wana Vogue

Nasib baik dapat tag yg sama, so jawapan yg sama ler ye.

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

- Nagaperang -coz suka tgk cite gaban dan ada 2 cara sebut perang tu...

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
- dulu link dia bajugaban.blogspot.com coz mula2 join blogger ni main hentam jer. Lately bulan 12/2008 active balik. Idea datang dari commader SD iaitu Mr. Onggon.

Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
- tak fix tgk mood dan aliran semasa...bab komen jer yg leh tahu saya ni aliran gimana dan apa pegangan saya. Yg slalu ditulis cerita lawak direct atau sinis dan juga yg happy jer. Yg sodi2 ada jugak tp x slalu.

Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
- belum lagi coz i love them all..tak jumpa x pa tapi leh juga kenal2 ikut alam maya ni.

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
- bro amud
.. simple, cool dan ceria. Leh handle worse scenario dgn baik dan tertib.
- sis wana...happening, loving and notty but pretty :) suka manje2 gitu

Senaraikan 5 orang yang akan anda tag:
Anak laut blog & hamimi

2 comments:

tHEoNeANDoNLy said...

kembang lak plak.. biler d puji...haha.. up sikit..!! hehe..

Shitsurei shimashita said...

bro amud~

hehehe...bila lagi org nak puji ye tak?