Wednesday, April 22, 2009

3K??? byk tu..

Salam & hello kepada semua~

Lets take a break by pronounce 3 words ni DENGAN NADA YANG SAMA:

KAJANG

KACANG

KAJIAN

jika anda leh lakukannya, anda memang hebat mengalahkan sifunya :)
ti saya update kan cara2 yg betul menyebutnya oleh sifu Mr. Cheah the friendly ghost...

selamat mencuba. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

14 comments:

eDrYaNa said...

hehehehe...
itu kacang saje..
i dh biase dgr..
so, tutup mulut pn i bole pronounce..ekekeke..

khaLifah feDi said...

HIK3...kacang ok..yg lagi dua kantoi kahkahakah..

Shitsurei shimashita said...

erdyana~
senyap2 tau..ti tak suspen. masa meeting tadi kena bahan beliau dgn kami.

kf~
hahaha...cuba lagi bro. terseliuh lidah pun takpe. kahkkahkahkahkah!!

Khairul Antasha said...

sy leh buat 4k..hehehe..percaya???jgn percaya la...hahahha

~0~ said...

tersimpul lidah den nyebutnye...

helena's said...

haih!kejang mulut nih!haha eh kejung ke?eh ntah!miahaha

John Iverson said...

Hehe

lea said...

fuh,..nak terbelit lidah ni..huhu

mr coklat said...

nasib baik lidah ni kembali kpd asal, kalo x rasebye kena hntr icu td.. hehe..

*coklat baru sedar dr mimpi.. peace!!

mr coklat said...

nasib baik lidah ni kembali kpd asal, kalo x rasenye kena hntr icu td.. hehe..

*coklat baru sedar dr mimpi.. peace!!

AmirFX said...

Kacang kotet kecik .... sama tak?! ehekk..

Ivy Metaga said...

ko ni bah naga kasik org nerbes aja dgr 3k tuh..hihi..kuar bahasa sabah =)
sy ingat 3k tu, kelupis, ketupat, kerisik hahahaha..
ooo..telah ku coba sebut2..bole2 dgn tak jaya nya hua hua hua...

kasih said...

hehehe... silent J biasanya... :P

Shitsurei shimashita said...

khairul antasha~
apa lagi satu k tu yer?