Tuesday, April 14, 2009

JADI JURI LAK KITE

Terharu sungguh bila Onggon(klik sini) melantik saya sebagai juri dalam pertandingan Memilih Gambar Terbaik yg penah di snap oleh beliau ketika berada outside the district/over the sea Pertandingan ni terbuka kepada semua kecuali team S&D (utk mengelakkan keracunan pemikiran dan penghadaman) dan tamat pada 15/4/2009 0000hours. Maka kepada yg berminat leh layari blog beliau dan berilah komen yg terbaik. Hadiah LIMITED EDITION lagi...

kalau menang jangan riak, kalo kalah jangan bongkak...hahahahahaha... MAI SECAWAN!

14 comments:

khaLifah feDi said...

emm bro..nie masuk free ker?gambar ape2 bolih?

Shitsurei shimashita said...

Mr.kf~
free ja and pilih gambar yg beliau paste kat n3 tu and hantar alasan ke email beliau.

Khairul Antasha said...

sy mau menang motooooo....hahahaha...pilihlah aku jd pemenang...hahahah

fahmi latiff said...

undilah fahmi latif 66

bro naga fahmi dah email kat onggon
pilih fahmi bro... nanti hadiah kita kongsi.. hehehhe boleh ker?

helena's said...

best ne,,harus coba ne..

Kelebar Malam said...

kalau boleh..hadiah tu biarlah mega-mega seperti mega mall ke..ptronas twin tower ke...heeee....

John Iverson said...

Juri yg mcm AF tu ke? bole afundi x?

mademoiselle azieshakespeare said...

banyak btul gamba die
da ar mostly cantik2

Shitsurei shimashita said...

khairul antasha~
hehehehe....proses masih berjalan, sila hantarkan sebanyak mgkn pilihan anda.

fahmi latiff~
hadiah baru jer beli tadi.Lumayan wo! Kongsi??hehehe..tokseh be :)

helena~
jangan tak coba, mana tahu anda pemenangnya. Try test tgk cuba k :)

kelabar malam~
hadiah dia memang lumayan...penat glew mencari tadi wo.

josh iverson~
undi takda, just pilih dan email ja pada onggon. biar loaded mail box dia. hehehe!!

azieshakespeare~
jangan tak pilih dan antar jawapan yer. Manalah tahu berjaya :)

khairul onggon said...

Bro Naga adalah juri terbaik pertandingan Karaoke Traders Hotel 2000 di Kg. Pasir, Bukit Kerinchi yg mana bakat juri karaoke beliau diserap masuk dlm pertandingan pilih foto ni.. Ehek...

Keputusan pemenangnya ialah..... tungguuuu... esok pagi ya...

eMBuN_mALaM said...

Haluuuuuuu... Yerrrr... saja nk ucapkan tahniah sebab en dah memilih yg terbaik... saje nk meriak kan diri... heeee... neway... thanks... tak sangka... upanya awak NagaPerang... hehehe... pssssstttt... apa hadiah nyer???

nenekrock said...

nak kopi radz se???!!!!

encik kamu dpt award!

Shitsurei shimashita said...

onggon~
ti panggil lagi yer jd juri., kpd sesiapa yg ingin menggunakan perkhidmatan saya, leh hubungi di 017-2539244.lalala..harga leh runding :)

embun malam~
tahniah dan makasih kerana sudi ikut blog saya. Hadiah adalah dari Onggon ja, saya pun dapat makan jer. lalala tp best kalo smua org ajak saya jd juri. Kenyang dan save duit skit. hehehehehe!!

nenekrock~
saya? me?I? ana? THank you verY much...love u :)

white_butterfly said...

ekceli nak join contest tu, skali tlupa la pulak nk send email...

hiskk...

frustnyaaa~~~