Sunday, April 5, 2009

jangan marah

Kesinambungan cite ganaz berhemah tu ialah: (jgn marah yer kalo cite x best)

Hari ni saya pegi training ragbi di sekolah lama sebagai persiapan Daniel Shield minggu depan 12/4. Ragbi kan GENTLEMAN GAME PLAY BY GENTLEMAN MAN. Mana leh suka2 hati atau lawan @ maki Referee mcm bola sepak, kang tak pasal2 kena Sin Bin 10 min atau buang padang terus. Frust ler tgk org lain main dan team kurang player (jd sengal badan wo kena kuaritin) Kalo menang xpalah tp kalo kalah terasa gak walo team mate sporting.

Arakian, hari ni da simulasi perlawanan, maka secara tak langsung leh hentam orang dengan izin. (ceh, mcm dalam parlimen plak)

Habis merah2 dan calar balar badan kami namun pueh hati den coz lama tak rasa gitu. Nak dijadikan cite berapa kali kena saya kena smackdown dan rumble opponent(sma tean gak) Memang best dapat buat gitu coz ia adalah tuntutan game ni (kang tak buat atau baju bersih baik main chess jer) Lagi teruk panggil scotting and chicken. (yelah takut baju kotor & calar balar)

Maka terpaksalah saya jadi lebih kejam dari biasa agar saya dpt rasa nikmat game ni. Sebagai anak Malaysia yg baik, saya memastikan mereka hanya terima 'sentuhan lembut' saya. Sudah jadi lumrah KEZALIMAN DIBALAS KEZALIMAN.

Akhirnya, saya kena jerk dgn 4 org time atas line try hingga weng jap kepala. Huhuk, kasi can lah kan nak dapat nama..hehehe. Teruk jugak kena push dengan diaorang yang lebih besar 'skit' dari saya. Terus low bateru jap namun masih berupaya habiskan training dan diberi ucapan tahniah oleh team mate atas semangat saya tu.


carilah nagaperang hehehe :)

13 comments:

wana said...

Yess... 1st.. sukanya...

Bro ganas..?? mcm x percaya jek bila baca...

Babyjane[The Juliet] said...

nagaperang yg botak tu
:D

Shitsurei shimashita said...

wana~
2nd yer apa? hehehe
Ganaz dalam senyuman jer..kenapa x caya?? lalala!!

Shitsurei shimashita said...

babyjane~
hahahaha!! yg botak tu coach kami namanya Encik Talha keja allianz.

joegrimjow said...

ingat dlu men
tapi men men je
xsempat nak wakil pape

Monkey D Luffy said...

naga perang yang botak tu ;p

Shitsurei shimashita said...

joe~
main2 tap pun okey per :)

monkey d luffy~
huhuhukk!! botak ganaz ker? x pnh try lah.

khaLifah feDi said...

hahahaha..........ko nie lucu bah !!!

Ivy Metaga said...

ohhhh...rupa2 nya naga menganas di padang..jeng jeng jengggg....=p, takpe2 lainkali naga main ktorg jadi pom pom girl..siap bawa kelupis sekali hahaha..

p/s:kat gambar tu..sapa badan yang paling kecik tu naga lah..hahaha..tu tu tu yang tu..=)

AmirFX said...

Setuju ngn cik Ivy... Naga boleh main ragbi rupanya.... Nasib baik tak kuar mulut tak berapi-rapi tyme tu...ehekk...

pink_butterfly said...

en.naga yg mana 1???

mountdweller said...

Uncle tak lawanlah sebab ucnle bukan macam naga tapi agak-agak lipan jer kut?

Shitsurei shimashita said...

kf~
hhahhahaha..laugh make you cry wo!!

ivy~
kelupis ada skali? i like :)
terbayang gimana ivy buat cheers ti, sure meriah gitu.lalalala
jon datang ahad ni kat VI lalalala :p

amirFX~
terasa nak keluar gak tapi x dapat, tekak kering..hahahaha.

cik rerama~
naga yg sebelah botak baju biru pakai baju biru tu. dpat tak cari? hohohoho!!

uncle~
agak2 lipan tu kira ganaz dan dasat lah uncle ni. Tangan tak senang diam, kaki tak senang diri tu. di mana bola disitu da uncle. Dont mess with my uncle. Cayok!