Wednesday, April 8, 2009

Pakai Buang

Lirik Stacy - Pakai Buang




Kenapa bah kau berubah...kenapa bah (2x)

Hello...kenapa kau tak jawab telefon
dah berlepuh jari menekan nombor sama
lepas berkali kali ku cuba

Ku sangka kau betul...betul jatuh cinta
bodoh sungguh untuk terus percaya
habis madu sepah dibuang sahaja

Ref:

Cinta ku bukannya jenis pakai buang
biar lah lebih dari sehari
apakah kau sangka ku cinta segera
sakitnya hati dipermain

Cinta ku bukannya jenis pakai buang
tidak mungkin hanya sementara
apakah kau sangka ku cinta segera
bayangkan la apa ku rasa

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah (2x)

Baru saja kenal
kau muncul semula
mengatakan kau sudah berubah
pujuk rayu sampaikan runtuh ke lutut
hampir hampir ku mengalah
untuk memberi kita peluang kedua
tapi kini ku lebih arif
untuk percaya janji lelaki..yeaahyeaahh

Ref:

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah.. (4x)

Jangan..jangan...jangan permainkan

SYOK LAGU NI BAH, SA DENGAR KAT RADIO MUZIK.... MACAM MO AJAK SA MENARI JA NI...

20 comments:

helena's said...

ala nape cik hel tak penah dengar..kenapa bah...hehe

khaLifah feDi said...

ooooooooo ye ker?? ti aq ushar2 ok

Misz_zana85 said...

Wah, lagu Stacy memang layan..
Sebuatan dia y jelas - unik ngat :D

.anakBISAYA. said...

hmmmm... ^__^

Marcella Raymond said...

stacy bahh..
ehehhe

marcella kohh..
hahahaha

sabah, sarawak..kalimantan..eh. XD
jk..

eDrYaNa said...

best ke lagu nih..
penah dgr kut tp x prasan..
hihihi..
nk kena carik ni lagu nih..
ekeke..

Perisik SR said...

rindu la ngn stacy..
ingt lg time mkn sama2 di centre point dl.

mksd sy mkn ngn mmbr2. bkn ngn stacy. kui3

tqa said...

semua lagu dia ada dialek sabah sket2.
hehe.. cute & creative way to promote lagu2 dia

nk donlod la lgu ni. thnx bro

nephronx said...

mcm utk gurl lame aku je lgu ni..
tp terbalik lar..
ni utk laki sbb dr stacy..
tp nak try dgr la..
aku xslalu dgr radio lg pon..
dgr dlm kete je.. hehe..
thx nagaperang!

Shitsurei shimashita said...

helena~
sa kasi cik hel dgr k :) wacaa!!

kf~
ye bah, takkan sa mo temberang ko hikx3

miss zana~
suara dia mantap. suka dgr dia nyanyi.

josh@anakBisaya
hehehe..da kena mengena ka bah?

marcella~
we'r Malaysian. cayok!! mo dgr lah marcella nyanyi ti. hehehe :p

erdyana~
jgn tak cari...sedap lagu ni byk lemak berkrim di sukai ramai..wala tapuk2 lagi perasaannya.

perisik sr~
rindu yer dgn kenangan si dia ke? lalalala.

tqa~
sama2 kita. sharing is caring. dgrlah lagu tempatan, beli x tau lagi. hahahahaha!!

nephronx~
kita reverse ja lirik dia...skrg dua2 sama bah..aramai tii :)

aH Lian~@cik ian cumel said...

hahaha
en.naga nyanyi
mesti sambil goyang2...

Khairul Antasha said...

best gak lagu ni..

H A F I Z said...

boleh bah kalau kau. hehe.

joegrimjow said...

sore die best
2 pasal jadi bes

fahmi latiff said...

heheheh... menari aja.. bro naga. :)

Ivy Metaga said...

kenapa bah..kenapa bahh..ko masi tuduh ku pakai lampin pakai buang, nanti ku bawa dirik ke gunung kinabalu wakakaaa..(nih my little buddy yg nyanyi...arrr..tukar lirik sikit... =p)

kasihkuamiera said...

firsttime dngr lagu ni heheheheh

DeePo said...

adeii...

apa ke lagu ni....mengarut je lirik dia...

klu nk buat slang sabah..buat la slang sabah secra full..ni cuma ada ''kenapa bah'' je..rosakkan bhsa org sabah ja...

bee said...

ha..bahase sabah x phm lorh..anda ditagged..encik shitsurei..heee

Shitsurei shimashita said...

cik ian~
saya pun baru dgr hari ni kat radio muzik (radio yg byk pendengar Sarawak dan sabah) Masa kerja dulu slalu dgr coz majoriti kawan2 kerja dari sana.

khairul antasha~
tulah pasal. I like our song writer yg kreatif.

hafiz~
ko sedang limpang2 ke? hehehe :)

joegrimjow~
hehehe..suara bes tahap brpa dB?

fahmi latiff~
hahahaha...mo terkehel lutut wo! lalala :p

kasihkuamiera~
betulx2! rupa-rupanya tahun lepas dah release.

deepo~
kang di buat full tak pham lah org lain. lalala..takpa ti kita check sapa song writer dia.

bee~
xpa, slow2 leh paham yer! ok bos dah masuk dlam reminder kita.