Wednesday, April 29, 2009

The force with you

Kurang dari 32 jam lagi, peraduan ini akan ditutup tepat 0000jam 1 Mei 2009 ( hari pekerja tu wo). Adapun, jawapan dan para pemenang hanya akan disiarkan pada 1200jam 1 Mei 2009, Jumaat atau selepas semayang jumaat (jika berlaku sesuatu diluar dugaan).

Adakah soalan ini sukar?

~ mgkn ya, mgkn separuh2, mgkn suku2 atau tak susah langsung. sebab tu saya buat dalam bentuk objektif dan leh hantar sebanyak mana jawapan. Dan jawapan terkini yg dihantar sebelum tarikh tutup akan dikira jawapan muktamad.

Motif dan objektif peraduan?

~ peraduan ini adalah terbuka kepada semua yakni pengikut dan silent reader Nagaperang kecuali S&D team di opiz. Sebab utama opizmate saya takleh masuk yolah, kalo perbualan maya nie leh laei cover2 atau beringat2 skit. Ni bilo dah ngadap muka, kono plak provok atau hipotesis, mo gak terkeluar mulut yg gatai nie menjawap. hehehe!! jgn marah team.

~ motif adalah kita saling ingat mengingati satu sama lain...tak kenal maka tak tahu.

~objektif adalah tuk menyemarakkan lagi ikatan blog ini antara empunya dblog dan sahabat2nya.

Adakah hadiah menarik?
  1. menarik
  2. menarik hati pemberi
  3. bakal menarik hati menerima
  4. kena beri pembentangan budget tambahan dalam parlimen BLUEBERRY
  5. kelulusan perbelanjaan bekalan tambahan April 2009/01 telah diberikan
  6. sudah semestinya pemberian IKHLAS dari pemberi kepada penerima
  7. diharap pemberian hadiah ini diterima dgn selapang hati penerima
  8. ADAKAH ia BLACKBERRY atau BRUBERRY??
  9. oh, tidak lagi saya sampai memBERI begitu..huhuk!!
  10. tapi ia memang menarik
****************I LOVE ALL MY FOLLOWERS****************


12 comments:

SRISUFI said...

SALAM BRO...

awalnya peraduan tutup. Adehhh, tak sempat ikut lah nampak gayanya.

~hehehe tahniah buat yang menyertai

khaLifah feDi said...

naga..esok aq jwb soklan nie!!!

khairul onggon said...

Bro... itu aku punyer tagline lah... "May The Force With You"... potong line lah... ehek... )

mademoiselle azieshakespeare said...

sempat ke ni?
eisy.. banyak tu nak kena study
haha :D

bozzobattousai said...

yakin boleh...mesti menang...nak hadiah ifon 3g...

arnirina said...

adeeehhh..ni tengah korek2 entry2 lame awak ler ni..ade yg dah delete kah? hehehe..

Shitsurei shimashita said...

srisufi~
hehehe!!masih ada masa lagi. ala, mcm tak biasa last minit study.lalala!!

kf~
ye ke? alhamdulillah :)

onggon~
mana ada potong line..dah bagi signal tu..hehehehe :)

azieshakespeare~
soalan tawarikh darjah 5 dulu2 nie. :D

bozzo~
hadiah 3Ghp kena tunggu sponsor besaq mai dulu. La nie dia away :)
i like ur spirit.

arnirina~
xda yg delete lagi selama nie tp kalo xda entry tu memang ada :)hehehe!!

Ivy Metaga said...

adehhh..terlepas pula tgk entry hadiah contest tu, jap aaaa..pas nih mo buat u-turn dulu muahahahaha...

helena's said...

ala tenet problem pastru semalam kuar..mcm tak sempat jek nak jwb..

pasne buat lagi eh naga,,plisss ehee

Shitsurei shimashita said...

ivy~
mo buat u turn?? hahaha..kasi signal dulu yer :) seronoknya dia bercuti. weeee!!

helena~
Insya Allah, dalam perancangan kita nie. Balik outstation kot.

moMmY miMiL said...

i ada anto contest tau?
bole ke i dpt 1st prize nih..
heheheh..

nway, jgn luper kutip tag..
saje nk tambah keje2 u dihujung minggu...

Shitsurei shimashita said...

mommy mimil~
boleh, oh ada tag rupanya. Will do it tp lambatlah..hehehe..noted dalam task to follow up.