Tuesday, April 28, 2009

Hadiah Contest Ku

****:HADIAH UNTUK PARA PEMENANG:****

GRAND PRIZE X 1 orang
(tajaan Nagaperang)

1ST PRIZE X 1 orang
(sumbangan idea Onggon)
(tajaan Nagaperang)

RUNNER UP X 1 orang
(idea dihadiahkan oleh Bujang Lelang)
(tajaan Nagaperang)

3RD PLACE X 1 orang
(idea diberikan oleh Ukiadora)
(tajaan Nagaperang)

27 comments:

Khairul Antasha said...

ape hadiahnya?? blogger tu ke hadiahnya???hahaha..

tqa said...

adeihs.. semakin saspen..
nk join gak kot.. tapi blom lg...
:D


hv a nice day encik naga!
ngauummm~
ha-ha-ha

Shitsurei shimashita said...

bloggers tu adalah hadiah tuk buat kerja rumah pemenang ti..lalalala..
oit geng! jgn mara, x sabo nak gi outfromthisopistotheotherstation.

Shitsurei shimashita said...

tqa~
have a nice day tqa. Ngappp!! hahahaha:) keep in touch yer :)
jeng!jeng, dragon fly flying now..weee :p

~0~ said...

penuh misteri hadiah nya...huhuhuh

moMmY miMiL said...

nmpk cam gempaq je hadiah2nye..
heheheh..

p/s : set pelangsingan badan ada termasuk dlm senarai hadiah tu tak? ;-D

zaidi ali said...

Bro Naga,
Saya cadangkan semua hadiahnya percutian ke Mexico H5N1!

ruzzlan2312 said...

Satu usaha yang bagus mengadakan contest ini.

Ada pro dan con lah sedikit. Terlalu panjang untuk dikisahkan.

Anyway, kita terus saje ke hadiah nya ...

Saya dah tau hadiahnya ; sebab - saya pun ahli nujum jugak ... pak. Saya nampak hadiah satu sampai tiga - diatasnya ada tertulis 1, 2 dan 3 !
Yang merah merah sebakul tu untuk penyertaan paling banyak ke ?

tHEoNeANDoNLy said...

teruja...

mademoiselle azieshakespeare said...

nak hadiah dia jek :p

Shitsurei shimashita said...

~O~
hadiah yg akan diberikan adalah seikhlas hati ini. harap2 ia menjadi kenangan yg terindah :)

mummy mimil~
hadiah pelansingan termasuk dalam pakej kesihatan 4 kali seminggu exercise 20 minit ja. hehehe :)

zaidi ali~
hahahaha..mati kering ti wo. Xpa2 saya ada anti virus tuk sakit ni by Umbrella Corp gak (resident evil).

ruzzlan2212~
terima kasih atas maklumbalas tuan.
pasti menjadi pemangkin utk adakan contest yg lagi baik.

hahaha..pak nujum udah nampak nombor tu yer. betul2 tulah hadiah tuk pemenang. lalalala :)

warna merah sebakul tue adalah kesan daripada kegembiraan hati.

Shitsurei shimashita said...

bro amud~
hadiah contest nie lahir dari hati saya yg ikhlas. cewah emo jap :)

azieshakespeare~
boleh ti kita buat contest yg paling sempoi pasnie. lalala :)
nak hadiah meh turun raub ti :)

khaLifah feDi said...

wah..........:)

Shitsurei shimashita said...

kf~
mtk sponsor hadiah yer..hehehehe:)
kawan2 kf dah buka biznes :)

Perisik SR said...

ni wat aku smgt nk minta adiah ni..
oleh sbb aku dh smgt, aku nk jerit.

jeriiiiiiit!!!!

Mohd Nasri Md. Nasir said...

peraduan yg misteri ni..
kne msuk cpat2 ni..haha

Shitsurei shimashita said...

perisik SR~
wah sampai sini tak dgr :p lalalala
masuk jangan tak masuk, cakpong! cakpong hehehe...

mr.mohd. nasir~
memang misteri semisteri orangnya nie.
selamat ber'exam' (rosak bahasa jap)dan semoga berjaya dgn gemilangnya.

fahmi latiff said...

suspen jer hadiah apa bro naga ?

SRISUFI said...

Salam bro...

thanks... saya akan cuba sertai contest ini.

=) byk nak kena selidik ni bro....

balqissy said...

waah~ mcm menarik hadiah~ isk. kena berusaha.yosh!!!

Kelebar Malam said...

penuh misteri hadiah nyerrr...nak cuba lah...

kasih said...

apa hadiahnya... takde pun... ke xnampak?? hehe...

bozzobattousai said...

ape hadiahnyer? ifon 3g ke?

John Iverson said...

A'h... klu henpon best jgk hehe

anak laut said...

salam..

:)))) terima kasih atas ulasan anda..

cuit said...

la la la.. apakah gerangan hadiahnya wahai tuan hamba..?

Shitsurei shimashita said...

fami latiff~
jeng! jeng! hadiah dia menarik wo.