Saturday, April 4, 2009

Ganas Yg Berhemah

SAYA BARU BALIK DARI MELAKUKAN KEGANASAN BERHEMAH TADI. PUAS HATI KERANA DAH LAMA MENYIMPAN DENDAM UNTUK MELAKUKANNYA...

18 comments:

khaLifah feDi said...

hahahha.gudx2..tak sia2 aq pilih qm jd team aq naga perang..emm hik3:)

kaum muda yakuza said...

teruk tak dia kena belasah?

aH Lian~@cik ian cumel said...

keganasan yg berhemah tu
yg bagaimana yer en.naga?

tHEoNeANDoNLy said...

ganazzz yg mcm maner nih ??

anak laut said...

suspen ni ..cete la sampai abis ..

.anakBISAYA. said...

waaaaaaa.......

CakLam said...

..pendeknye cerita? Panjangkanlah lagi...

AmirFX said...

Ganas yang berhemah nie cam best jer... Jgn ganas yg membawa padah sudah... hehe...

pulasperut said...

kwn2.. org ckp kalo xth kene tanye, kalo malu btanye sesat jalan. so, aku dgn rendah dirinye kat cni ingin btanye kat korang "kene tagged" 2 mksdnye cmner ye? beserta huraian kalo blh..

Kelebar Malam said...

ish..ish..ish..ganas nar juak bunyinya..
sabar..bawa bertenang..

Ivy Metaga said...

waaaaa...naga dah kuar api dari mulut nih hehehe..cerita lah lagi naga..nak tau nih..nanti tak kasi kelupis wakaka...relax2 oh..=p

joegrimjow said...

apakah xtvt e2?

bee said...

la..npe ni nak mara2..ni cube tarik nafas...setel baik2..x mo kuar api keyh...

Shitsurei shimashita said...

kf~
hikhik..ganaz tp lembut :)

kaum muda yakuza~
leh dikatakan semua teruk, tahan dgn x tahan jelah

cik ian~
hehehehe...gentleman game by wise man
kita dapat izin nak buat gitu.

bro mud~
ganaz dari segi mental dan fizikal tp xlah kejam hehehe.

anak laut~
saya post n3 tu yer

josh~
kenapa nangis dan teriak ni bah?

caklam~
tu mukadimah jer tu. da kisahnya di atas.

AmirFX~
memang bawa padah pun..lalalala

pulasperut~
kena tagged tu maknanya kena jawap set soalan atau arahan yg dikehendaki oleh rakan2 blog kita.
cth leh tgk kat blog saya. da yg ayat da picture, da yg kedua2nya skali.
setiap syarat leh tgk kat blog org yg tag kita tu.
selamat menjawap :)

kelebar malam~
ganaz dari bunyi jer, isinya sik da ganaz. hohohohoho dagh tukar avatar yer :) cute2 !!

ivy~
oh my sweet fren, how r u?
kelupis sik da?? huhuhuk, gitau mamak kita :p.
da ceritanya tu, bkn keluar api je, kluar segala2nya hehehehe :)

Shitsurei shimashita said...

joe~
baca n3 di atas..hehehe
saya ngah xda koje pastu cari koje dpt habuan yang best glew :)

Shitsurei shimashita said...

bee~
hehehehe..tak keluar api sgt tp kalo kena berasap juga ler :)
dah start kelas ker?

bee said...

hah??gitu plak dier..kelas??mcm biasa...cuma bdn kurg sht...batok2 n selesema..jgelah kesihatan bek2...

Shitsurei shimashita said...

bee~
semoga happy slalu. take good care :)