Friday, April 3, 2009

TAG DR cik Intan cute & cik Yan (butterfly comey)

1. Orang luar sana tak kenal kamuh. Perjelaskan siapa kamuh?
  • Nickname paling dikenali Jean
  • Suka soping sorang2 (nak join ker)
  • Anak no 2 from 3
  • Tak penah tinggal hostel xcept masa kat U lah.
  • City boyz takda kg..so ajak lah aku beraya
  • Simple guy
  • Nice to see nice to touch, once broken get out did not come again
  • Workaholic (tul ker ajer ni)
  • lagi....cukuplah yer
2. Sikap kamu yang 'mantap'?
  • Suka sakat org
  • Romantik hahahhahaha
  • Die die must do type
  • Glew tp waras

3. Sikap kamuh yang sangat jelek?
  • Smackdown anak buah
  • X leh tolerate org yg gi alasan bengong
  • Suka mengarut
4. Apa gajet yang sentiasa kamuh bawak?
  • HP dan telefon bimbit
5. Dah berapa HP kamuh pakai selama neh? Senaraikan brands nye. Jenama HP yang sedang kamuh gunakan sekarang?
  • 7 kot semua brand top dah guna.
6. Siapa bestfriend kamuh?
  • Family
7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh? Kenapa kamuh sayang dia?
  • konojo coz glew tp waras
  • kawan2 yg jadi follower saya coz u all make me smile mah

8. Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?
  • hmmm, jd org yg masih berguna harapnya
9. Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?
  • buli bah kalo ko.... sincere jer bunyinyer

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
  • 121 yg baik hati dan prihatin
11. Senaraikan followers yang paling kamuh suka? (Tak kira kuantiti). Kenapa?
  • saya not good dalam buat personal judgement coz saya suka semua. Unless lah kalo dalam hal kerja leh saya buat judgement.
12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
  • bee
  • sutera putih
  • cikLam
  • bro amud
  • azieshakespeare
  • amirluguk
  • ivy metaga
  • bro zaidi ali
  • bro fahmi latiff

6 comments:

pink_butterfly said...

buli ba klu ko, naga~~~

pink_butterfly said...

e'eh...bru prasan ngan words kat dlm bracket tu...



ekekekeke*kembang kempis idungku*

dalila said...

camana baru ari ni aku perasan yg naga perang ni laki laki ek? nampak sangat aku ni bengap..sowi ek naga..(nama pun naga perang masih tak paham)

Shitsurei shimashita said...

cik rerama~
kasih sayang lahir dari hati yg murni dan tulus. hehehe..

hehehe up lebih2 supaya cik rerama terbang tinggi dgn semangat yg jitu. :)

dalila~
hahahaha..saya adalah lelakui tulin. lalala.

Nagaperang diilhamkan dari cerita gaban dan naga nya.

tHEoNeANDoNLy said...

aku dah buat dah... :)

Shitsurei shimashita said...

theOneandOnly~
makasih berbanyak bro :)