Thursday, April 9, 2009

Panas! Panas

Ingatkan setelah dikeluarkan fatwa tentang hal ini sehingga beliau letak jawatan, maka yg lain ikut jua demi mempertahankan kebenaran. Rupa2nya hampeh gak...yg ni lagi ganaz coz disiarkan dalam bentuk rancangan realiti dan siap ada undi2 sms lagi. Ni yg maleh dgn tok mufti2 ni dan sesiapa saja yg terlibat dalam hal2 agama Islam, cakap tak serupa bikin da.

Kalo korang nak lebih tahu lagi sila klik kat sini:

Wak ABO
saudara ISA(IKUT SUKA AKU)
rancangan tu baek punyer :)

tak caya tgk profile sorang2, maleh den nak komen.....Memang pict tu tak nampak tapi cuba pikir kalo close up atas jer, yg bawah tu camna? (saya bukan alim manapun tapi kalo org yg kita dukung tuk mempertahankan Islam double standard tu yg payah nak dikata. Punya kuasa tapi letak ntah kat mana..pastu kata org lain plak. susah2 aja)


bro Isa berkata: Teringat pada Allahyarham Dato Ishak Baharum (Sedekah-Al-Fatihah). Dan tak seperti yang ada sekarang ini, yang lebih banyak membodek dan takut hilang kerusi empuk. Semuanya macam haramjadah... bercakap soal Islam tetapi bacul.

9 comments:

joegrimjow said...

ahli politik kurap punya moto
3 words

dont get cought

helena's said...

sebab tu saye tak suke politik ,,all fake!bohong!
perut boroi!
seronok buat keje macam tu..

anak laut said...

salam..Shitsurei shimashita,

tq diucapkan.kerana selalu lawat blog saya yg tak seberapa nya tu..:))

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.err no comment :D

Miss Linna said...

helena:politic nie interesting n funny tau..

Nagaperang: thnk u for your comments =).

ruzzlan2312 said...

Dah nak kena jadi saksi esok - sebab tengok !

Kalau dalam konteks Photography - ada Art Direction begitu !!!
Yelahhh kita orang seni ... Tapi kalau ditanya esok - jawab sendiri.

Misz_zana85 said...

tu la nmany politik, bro..ngeee~

Babyjane[The Juliet] said...

Aristotle said:
Human are political animal


so I HATE POLITIC
hahaha

TiaoZao said...

It was my pleasure to visit your blog. I am also very blog you enjoy the article.And I also have the feeling that it was really a pity that we didn’t meet each other earlier. Because the kindness and warmth in your blog can make me completely relaxed and happy. I hope that you will visit my blog too to see if you can have the same feeling.http://www.buynikeshoes.com