Thursday, April 30, 2009

Tolong aku jap

Dibawah adalah lirik lagu dari negeri bawah bayu dan memang menarik lagu nie. Penat den cari kat google dan wiki tapi xdo plak info lagu nie. Kalo da sesiapa yg tahu tolong gi tahu saya k.
Sambil2 menunggu masa tutup peraduan saya, apa kata kita layan lagu nie. hehehe...

Melinsou negara arama tie X 2
Banyak jual montaku
Banyak jual bahai (sori geng tak clear lah apa dia sebut)
Banyak juga jual tapai

Melinsou yang tercinta
Melinsou yang tersayang
Marilah kita menginum
Di melinsou banyak arama tie

4 comments:

khaLifah feDi said...

aii bro laen mcm aje hang ni!!!

tHEoNeANDoNLy said...

comelnyer lagu nih...hehehe.. ada aper2ker..? jatuh cinta ngan org di bawah bayu kaa..?? hehehe..

kasih said...

can't help... serius tak tahu...

Shitsurei shimashita said...

kf~
laen tang mana bah? susah2 aja :)

bro amud~
tulah pasal, terpikat saya mendengarnya. Montaku tu arak org sana..dgr cite ia adlah hite spot yg terkemuka di sana.
jatuh cinta org sana, ya soalan 15 tu.

kasih~
dah tanya org sana, melinsao tiada tp mesinlao ada kat ranau.