Wednesday, May 6, 2009

Jangan Gadoh2!!

p/s : Yeeha...aku dah berjaya mencari CC yg okey dan stabil kat KB nie.So, selama aku kat cni leh lah aku menghabiskan duit kat cni...hehehe! dan penting cuba update dan melawat blog sahabat-sahabat saya.


ULTRAMAN BERGADOH???


Sebagai wartawan yg pertama di lokasi, saya telah di beritahu yg satu pergaduhan akan meletus . Hal ini melibatkan Ultramen dan raksasa berpunca dari perebutan makanan di sebuah kedai kopi Kesan pergaduhan Ultraman dan Raksasa telah mengakibatkan kerosakan yg amat teruk skali pada para peniaga. Ini dibuktikan lagi dengan gambar di bawah.



posing raksasa dgn ultramen sebelum bergaduh
sumbangan towkey kedai tempat oltromen keja


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

kesan kemusnahan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

punca pergaduhan


sambil menunggu keputusan muktamad perlawanan ini, ada penonton yang sanggup berposing ayu sambil mengharapkan wajah mereka akan terpapar di muka utama majalah Hey Laharss



salah sorang penonton yg ayu...(ayu ker ko ni)

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Pergaduhan ini juga mendapat tajaan dari Kon King, owner kedai handphone. Dia bersetuju tuk sponsor makanan kepada para penonton yg hadir.

Alasan yang diberikan oleh Kon King ialah
" hari ni saya manyak happy kerana prepaid, hp ada kamela dan sim card saya habis dibeli. Ini semua kerana mo amik itu video otomen gaduh2 ma. Apa sebab dia gaduh wa talak tahu, so tuk menghargai smua orang, wa belanja makan. Kasi tunggu aaa, diaorg tgh bikin".

Inilah makanan yang di janjikan oleh uncle Kon King kepada penonton namun ada segelintir penonton bertindak di luar kawalan hanya ingin makan lebih. (uncle cakap sorang satu jer ma)



sedap kan...nyum! nyum!!


keputusannya raksasa kalah dan terpaksa dikejarkan ke pusat rawatan terdekat kerana dikhuatiri raksasa akan mengalami selsema !@#$*##&<:'[


raksasa terpaksa menutup muka kerana hingus meleleh...



16 comments:

tHEoNeANDoNLy said...

kesian nyer raksasa pompuan bertudung hitam tu..hehe. ni mesti raksasa islam kan? kan??

bee said...

hahahh...raksasa??adoi..nk gelak ase..kdai kopi tu busan da..hari2 lalu...bgus2 6t wat research bnyk2 lgi yer

[h]einsen said...

ooo..tu plak otoroman yg kena belasah tu..aik apsal lak raksasa yg kena belasah..?bkn bgtau otoromen yg kena belasah..?kurang berwibawa betul la raksasa tg tlah diamanahkan utk menghapuskan otoroman tersebut..heheh..

sunflower said...

waa.. tak pernah aku baca story sebegini.. huhu

bozzobattousai said...

keh keh keh...sampai meleleh hingus kena belasah ngan otromen...

Misz_zana85 said...

waa, kreatif sungguh eksploitasikan gmbar ek.Haha

khaLifah feDi said...

fulmk malaysia boleh..!!

ultraman pon ade ekk kat cny!!!

Ivy Metaga said...

hehehe..napa naga tak tolong, sembur api kat otromen hahaha

kasih said...

raksasa yang last paling chomel... hehehhe...

PJ selamba said...

adeh
apa la ko mengarut ni...
keke

ayang's said...

ehh.... cite pasal ape nih? utramen/ felix yang ayu? selsema? penin nih... penin....

-WaN- said...

imaginasi yg melampau..hehe

helena's said...

sape tu..ahaah kesian dia la naga,,jadi model tak berbayar kat sini,hikhik

Shitsurei shimashita said...

bro amud~
betul dan penyayang raksasa nie....hehehe!

bee~
tulah, ponek den ke hulu ke hilir
mencari responden. Tabik seh org kelate sporting abih

heinsen~
raksasa xda integriti tu wo! anyway kecian dier skrg...selsomo

sunflower~
kenapa sedih awak? hehehe!!

bozzo~
jgn ko tak tahu, siap meraung lagi tue...omak den nak balik!!!

miss zana~
hahahaha....sinikal jer kan kita.
terima kasih atas pujian.

kf~
kita semua boleh tp jgnlah kita perlekehkan undang2 dan perlembangaan kan.

ivy~
naga jadi reporter..Hai...manalah fire ti towkey kin kong tak mo belanja. lalalala!!

kasih~
raksasa yg last tu kira2 comey lagi walo hingus dah meleleh..hehehe!!

pj selamba~
hahaha,,tulah kalo dah sampe dan meracau akal jap. dtg idea mengarut kita :)

ayang~
eh, orang zon utara buat apa skrg>?
hehehe..nie cerita asalnya dari suzy mah yg bercita2 jd otromen dalam keta otw gi KB. hehehe!! actifast kan ada..

wan~
hahahaha...nak idup beb :p

helena~
model2 tersebut adalah mangsa deraan mental kita dan mereka skrg memang glew nak bergambar :)

John Iverson said...

Hehe.... jalan crita yg menarik skali... bole buat filem ni...

AzMas said...

akak suka betol ngan iklan mesin fotostat yang punoh tu.. tak lupa asal usul namanya tu.. bagus bagus