Sunday, May 17, 2009

Beday!!

Wassup!!! Harap semua sihat-sihat yer.

Goodbye Kuala Terengganu yg indah permai...lalala. Selama berada 5 malam bermula 13-17 Mei leh dikatakan dari hulu Terengganu hinggalah ke Kemaman kami meronda. Sesungguhnya kerja kami amat mencabar kerana kami ada senjata yang membolehkan kami bergerak hingga ke larut malam...hehehe
AIR BUAH CAMPUR memang sedap gile hingga naik kembong teman minum.


Sekarang kami sudah berada di Kuantan dan malang gak buat kami sebab kami tinggal agak jauh. Kira-kira kat pinggir kuantan lah gak...Stadium area wo..Okey lah now is makan time dan sok kami mgkn nak tukar hotel lat Jalan Bukit Ubi..

Kami akan berkampung hingga 23 Mei, satu hari sebelum harijadi Khairul Onggon....hehehe

20 comments:

mrs.edy said...

eee..bro melancong ya..

zaidi ali said...

Salam.
Bro Naga merantau ni "on business ocassion OR for pleasure OR on a secret mission??"

Saya ni dah lambat pikap. Almaklum dah semakin tua dan benak..hehe.

kasih said...

happy besday buat yang akan menyambutnya...
bestnya jalan2x...
jeles woo...

arnirina said...

wahhh..kat kuantan tu kampung ai leee..kem salam sama org kuantan!

jejaka desa said...

Puas la berjalan weh

John Iverson said...

Terengganu best kt pantai dia.... siggah pantai x bro?

dalila said...

kt kuantan ker? meh la dtg umah..akak buat kenduri sempena naga datang..

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

wa...cuti2 m'sia lagi tue... heeee

moMmY miMiL said...

sronok ke jenjln? hehe..

besday en.onggon ek?
mmg sntiase ingat tu..
tetiap thn wish pnye..
hehehe..
mane leh lupe, sifu tuhh...;-D

ladyeena said...

harap tuan blog ni pun sehat2 la hendaknya... :)

Signorina Syima said...

12 jun ni nak ke kuala terengganu...
rehatkan minda... sambil mencandat sotong

lea said...

lalu kemaman ker?
umah sy kat kemaman
xcakap kalo x bleh makan2 kat umah lea.
hehe

Si Pari2 Kecil said...

hye... incik naga!! apa kabar hi3

yoooo.... d kuantan bestnya sioknya....

uikk ndak megajak lagi tu...

khairul onggon said...

wah... kantoi..... bday aku weh sama ngan beday ko jugek.... ehek... claim tak wat lagi ker??

Ktorg claim dah clear.. duit utk outstation sabah sarawak tak cukup sebab last minute opis tambah hari utk Pesta Keamatan dan Gawai Dayak...

Abis la kalau tak wat claim.. ktorg claaim masuk sebelum outstation... :)

bee said...

bgus2 tambah pengalaman...sila amik award lebar besar kat blog b yer...

pink_butterfly said...

naga....




i miss u.


hiskk...

*blush*

balqissy said...

laa~ qissy baru sampai ganu semalam.

SRISUFI said...

SELAMAT HARI LAHIR bro...

semoga tertunai segala impian.

=)

haruan tasek said...

WAH SYOK NIE KERJA JALAN2

irbika said...

happy belated yer!