Monday, May 4, 2009

Hot Spot















Internet line tak stabil sgt....
Cyber cafe agak jauh...
Badan agak letih....
dan bawah gambar lokasi 'hot spot', di mana saya dapat tahu lokasi CC sebenarnya.
andai anda ke sini jgn terkejut jika tempat ini di kuasai pelajar2 skolah yg siap beruniform bermain snuker.
Main tak pe tapi siap 'berasap' lagi.
jd cita byk tak guna lu pikirlah....

22 comments:

i.am.belle said...

naga,
itu CC cap ayam ke CC cap 'swine'.. hahaha

sabar jelah. tenet kat CC mmg the very the lembeb.

khaLifah feDi said...

emm nk untung cpt lah tue..!!!

Babyjane[The Juliet] said...

masalah soSIAL
hehe

[[h]]einsen said...

tmpat budak2 sekolah selalu ponteng mmg kat tempat snuker, dari dulu sampai la skrg..mmg gejala sosial betul..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.lu pikirlah sndiri?
.mknenye nabil maen snuker kt cni gak la ek?
.hahaha jd pending jp :P

John Iverson said...

Biasa la tu genjala budak2 skrng... kena slalu buat rush ni

helena's said...

budak2 zaman sekarang,haih!

moMmY miMiL said...

paling selesa adalah CC di Sec.2 Shah Alam..(bkn nk promote tau?hihi..)
bkn ape, suasananye mmg selesa sgt!
kebanyakkn CC lain, x mementingkn sgt keselesaan pengguna..mau untung saje!

p/s : en.shah pn tentu penah g CC yg sy maksudkn ni, btol x?

bozzobattousai said...

dulu masa sekolah bozzo berasap kat kebun getah...cc tak wujud lagi...dah lama tak dengar lagu hey jelousy dari gin blossom...

tHEoNeANDoNLy said...

nagaperang xjoin dorg berasap ker..huhu

setiasahabat said...

ada award utk awak sila ke blog sya..

kasih said...

Hmm... dunia... tatau apa nak jadi... :P

Anak Pendang Sekeluarga said...

slm...memang rugi bila x da agame....our religion .....

Ivy Metaga said...

naga....jom kite ambik grapu..cucuk punggung budak2 tu, aaaa..pas tu pasti mrk takut nak main snuker lagi muahahahahaaa..

dayenpanthepucca said...

sudah tentu aku yang baik2 ne x sesuai g tempat tu. eheheheh

balqissy said...

kerana itu namanya pusat hiburan KELUARGA.
~haish~

mr coklat said...

isk2 budak2 zaman lani.. smpai parent sendiri pon dh takut nk tegur.. papepun cmt bkeje.. jumpe chelsea vs barca.. 2morrow night..

lea said...

iskh2 budak2 zaman sekarang

Shitsurei shimashita said...

i.am belle~
cap gajah mati terduduk kot..hehehe
betul tu dan kini saya pun terasa nak bukak je server diaorg. hehehe!!

kf~
ala 2.00/jam jer tapi agak2 lah kan.

babyjane's~
masalah sosial di depan pondok polis tue..hehehe!!

heinsen~
tu lah pasal, cermin gelap ker terang ker, tetap sama. saya harap KBS amik sapa2 yg terer jd atlit lah, snooker tak guna fizikal. so takyalah riso nak compete dgn org lain.

cik intan~
nabil memang suka main snuker dgn mak mah, jiran umah selang 4 lorong rumahnya. hehehe!!

PJ selamba said...

laaa...
ingatkan ko wat jotspot untuk wi-fi ka...
leh la aku tumpang sekali...

PJ selamba said...

jotspot lak...
wi-fi hotspot la...

WORD VERIFICATION --> ditopot

* apasal semua pot pot ni!

Shitsurei shimashita said...

josh iverson~
gejala dan gelaja yg sering berkait rapat akibat pembangunan yg x sekata.

helena~
budak2 futuristik memang bombastik..

mommy mimil~
ya saya setuju coz saya pun suka lepak situ dulu...lalala :)

bozzo~
dulu kalo budak2 berasap masih cover2 line lagi tapi la nie...selamber jer *bkn pj selamber k*

bro amud~
join diaorang kang terus tobat diorang plak....rentung tie depa semua.

setiasahabat~
makasih banyak2 yer saudara. ti saya pastekan.

kasih~
apa nak jadi tak abis skolah dah nak dkt mati...kejam tak bunyi yer. hehehehe!!

anak pendang kedah~
MOE cakap budak2 okey skrg...ntahlah la nie wa hasil balik asal

ivy~
jom, kita jada SAW k...kejam dan sadis wo.. i like, i love it!!

dayen~
eh, bukan kita gi tgk sama2..lalala!!

balqissy~
Happy Family and Snap with their Donkey

mr.coklat~
hehehe...parent diaorg maybe tak tahu kot coz spot nie dkt dg stesyen bas. so leh cover line lah sampai umah lambat.

lea~
tulah yg x phm dgn penguatkuasa undang2 nie..

pj~
tak kuasa teman, ti budak2 nie lagilah mengila.
ko nie ada mengena dgn rejim pol pot ker?