Monday, May 4, 2009

Hari Pertama

Yuhuuu! hari ni aku bertolak jam 1010 dari opiz ke Raub , Pahang
Bandar nie kira okeylah dan cuaca amat panas.
Mgkn 2 malam di sini kami kot,
Bilik hotel pun not bad, siap ada ESPN lagi
leh lar tgk Champions League...Viva Barca


huhuk!! kenapa advance tak masuk lagi?
Waaa... nak soping tak leh...lalala
Dah lah kad EoN bank hilang..sapa jumpe tolong gitau k...hehehe
Jap lagi keja kami akan bermula...kepada warga Raub, here we come.
Si Suzy dan Masni Ahhhhhhhhhhhh gi Avon, so aku gi CC ler.

Onggon jangan guling2 lagi, keja woi keja..no good
Ti aku update pict 'hot spot' kat sni

p/s: nenek cik intanurulfateha dlm keadaan tenat, so marilah kita doa2kan agar beliau selamat.






9 comments:

SRISUFI said...

selamat bekerja bro...sampaikan salam buat abg kerol yang menjadi tenggiling tu..

heheh

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.abg
.tenks
.n tc there

helena's said...

selamat bekerja naga~

semoge aman disana-haha pulak da,.,elok2 tau!

Khairul Antasha said...

wah..bestnya kamu berjimba2 di sana..keje woiii...jgn snapy2...hahhahahaa...

khaLifah feDi said...

woi bes arr keje sambil jenjln ekk!!!

Felicia F. Ramzi said...

selamat berhura horey :)

Ivy Metaga said...

naga selamat maju jaya hik hik hik...

mademoiselle azieshakespeare said...

raub? macam penah sampai..
tapi tak penah stay..
eh lupa ar, eheh :D

Shitsurei shimashita said...

srisufi~
insyallah..abg kerol da kat kelang skrg. memang tenggiling pun..

cik intan~
sama adik, be strong k :)

helena~
memang aman sangat kita di sana

khairul antasha~
ya, pak maun in da house now !!

kf~
terbalik da, jejala sambil kerja..hehehe!!

felicia
yeepi! enjoy sampai berpeluh ketiak

ivy~
demi negara yang tercinta, di serahkan bakti penuh setia...lalala!!

azieshakespeare~
huhuhkk, dkt ja dgn tempat azie!!
dah abis exam ker?