Sunday, May 10, 2009

Gambar takleh upload

Wokey, kat bawah nie adalah gambar2 yg di ambil sepanjang sesi tuang kerja kami ke Tumpat Tiada pengubahsuaian gambar walau setitik pun kerana tidak mo dikatakan barang siam..hehehe!!


Kamikaze budak2 nie~ siap berborak lagi hingga tidak sedar no plat mereka telah naik di Pejabat Magnum dan Toto cawangan Bertam Ulu...






nilah wat yg mula2 kami gi...takda orang tp yg ada orang2 jer..







Target Lock :
Search & Destroy team telah temui sasaran setelah risikan di buat. Terima kasih Tok Car...(hehehe sapa tau maksudnya mmg terrer) atas kerjasama anda. Amik gambar sebelum masuk agar orang tak perasan kerja sebenar S&D. Di sini dua orang gadis telah menjadi mangsa S&D dan paling menyedihkan mereka berada hanya di depan pintu aja. Sedangkan kami telah mencari hampir ke seluruhan kawasan.
Di pahamkan, mereka telah berjaya mengalihkan lokasi sebenar setelah berjaya menghidu bau kami yg berlainan dari mereka2 yg datang.





Setelah melangsaikan tugasan, saya dapati ada perbezaan tokong dan wat dari segi pengurusan. Tokong nie tak ramai orang datang. dan keadaan sekitar tokong jgk tak terjaga berbanding yg di atas. Memang pintu gate nampak ceria tapi kat dalam walaweh..sodih.
Nama kawasan nie Kampung Bunohan (sila rujuk peta)




okeylah...Cyber cafe pun dah nak tutup dan nak upload gambar pun dah lombab...kita akan bersambung semula di Kg. Simpang Geting dan GIMANA KEADAAN RAKSASA SELEPAS PULIH DARI SELSEMA



13 comments:

helena's said...

keadaan raksasa bagaimanakah?ekeke

samat hari ibu naga,,haha bole tak..

anak laut said...

salam......


selamat datang ke negeri warisan budaya..kelantan.. beli lah budu lebih seikit..

sutera putih said...

jgn lupa beli 'sos bilis' klntan k...
;p

bozzobattousai said...

kiut2nyer gambor...dah kecik mata bozzo ni hah...

chimera said...

err... buat kajian tentang wat kat kelantan ke ha...

tok car tu... kalau tak silap makna dia tok sami kot...

bluehope said...

Encik Naga buat projek apa ke situ? Raksasa? Apa citer ni?

[h]einsen said...

huhu disebabkan baru sahaja kita ni berkenalan, nak tau ape kah kje search and destroy ni sebenarnya..ternyata tiada lagi yg terdestroy dari pengamatan mata ini hehe..mcm byk jenjalan jek hehe..

John Iverson said...

Buat liputan ke kt sana bro?

irbika said...

eh, ingatkan tok car tadi bergambar kat depan wat, rupanya si naga perang! heheeh jangan marah aaa...

p/s
tak sabar nak tengok raksasa!!!

Ivy Metaga said...

wahhh..sapa ka jejaka yg segak berdiri dalam pic yg terakher itu..
huhu

selamat hari ibu buat mama naga dan bagaimana kah keadaan raksasa, otromen tu perlu kena hukum..=)

Audio said...

Syok laa salu keja sambil jalan2 ni eheh XD

Kelebar Malam said...

wah..bestnyer...jalan-jalan sambil keje...

zaidi ali said...

lajak mai bang! pai dai! pai dai!