Friday, May 15, 2009

Wild Zone

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Maaf kerana tidak dapat mengemaskini blog untuk seketika waktu
Arakian, kepenatan yang amat sangat akbat kami tinggal berdua dari tiga.
Raksasa telah berubah wajah sekarang dan telah pergi meninggalkan kami..
Huhukk..kenapalah CC nie pasang lagu Gingerbreads...kau ku rindukan

I miss u all dan CC yang saya jumpa nie punyalah jauh tapi amat selesa.
Banyak tempat saya pergi di Kuala Terengganu nie
Terima kasih cik masni..aaahh kerana sudi amik gambar saya..

beginikah cik felix dan cik man bergurau senda di zon selatan?
(lokasi Jalan Budiman, Batu Burok)
jika anda ternampak mereka sila laporkan
kepada Mak Mah



suspek di dapati menonton rancangan PKM
langkah2 pencegahan terpaksa di ambil
suspek telah di gari di tiang pagar rumah sapa tah
sambil mendengar Tarbiyah ala2 BTN gitu.
(lokasi Kg. Baru, Seberang Takir)


sebagai ahli team S&D setiap perlakuan sasaran amat diperhatikan
tindakan di atas di panggil Double Trouble
yakni orang amik gambar kita
kita amik gambar orang tu agar semua selamat
(lokasi Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam, Pulau Wan Man)


gaya seorang S&D bila menyedari ada orang memerhatikan
gerak geri ahli S&D
untuk mahir akan posisi ini, sudah 7 kali kamera meletup
(lokasi Jeti Tok Ku Paloh, Taman Tamadun Islam)




ini adalah saat- saat akhir kawasan ini di letupkan...berdirinya saya di sini adalah sebagai kenangan anda semua
kerana jika anda ke sini lagi, sign board ni mgkn takda lagi.
(lokasi masih sama lagi)

CUKUPLAH SETAKAT INI KERANA SAYA DAH NAK MATI KELEMASAN DALAM CYBER CAFE WILD ZONE, JALAN SULTAN OMAR,KUALA TERENGGANU.
PENCEMARAN ASAP ROKOK AMAT BERLELUASA WALAU OPIZ MBKT DEKAT JA DGN SINI. DI HARAP PEMILIK PRIHATIN YER..jap nak gi sound owner dia.


raksasa setelah baik dari selsema dan buat plastic surgery...hilang akal jap.

17 comments:

John Iverson said...

Xpe bro.... ada entry baru, kami baca

bozzobattousai said...

apasal abg naga tak bawak broadband je...kan senang...saya dengar di terengganu semua sekolah ada wifi...

ShAf!xX said...

hek3...come jer kucing 2 ekor tu...

AmirFX said...

Semoga anda selamat dan bahagia selalu... ehhh... Mcm penah dgr je ayat komen nie... hehe...

Su iJamm said...

anak sapa peluk papan peta tuu..? Tertip & sopan nyerr..

[h]einsen said...

ayu sggh jejaka kat gambo 2nd last tu..hehe..

chimera said...

yang baju kuning kat pagar rumah tu... lentik mcm ziana zain je...

helena's said...

hohoho...cam best je kat sana..

LiYaNa said...

ala.... tiutnye tucen tu....!! (^_^)

John Iverson said...

Apa yg menarik kt Kuala Terengganu bro?

Khairul Antasha said...

hihi..mmg x boleh blah la pose peluk sign board tu..hihihi..

Ivy Metaga said...

alolololooooo...comel itu org di tepi sign board itu hahaha

kasih said...

Cute gambar2x...
Kenape nak letupkan???

moMmY miMiL said...

rindunye nk p Ganu..
last g sana thn 2004..

bwk balik telo penyu sebijik bolee?? hihi..

i.am.belle said...

hahaha kemain manja lagi ko posing kat signboard itewwww xD

meowwww

kakyong said...

salam nagaperang,

buat apa kat Ganu... ?
heheh, foto2 seme nampak chomeyl... ;)

REZAK said...

dah tau macam 2 naper xtukar cc jer...dah mmg perokok merokok...bila ko nak sound owner dia...datang r tgk...