Thursday, June 25, 2009

Kurus Kursus

Salam semua!!!

Naga is back after been kicked away for while
Takdelah main2 jer...
Penat gile kaki membawa badan kerana ingin mencari Ilmu
Ilmu yg dapat membawa kebahagian duni dan akhirat

KURSUS BINA TAQWA Siri 1
Hmmm..okeylah program yer walau tak seperti yg di sangkakan
Mungkin inilah namanya modul..
Walau aku bukan alim tapi heran jgklah
Kenapa ia leh terjadi begitu rupa
Jika anda ingin tahu lebih lanjut leh lak tgk n3 si Onggon
Coz dialah yg paling menderita di sana

Kerana mulut badan binasa
Kerana mulut jgk hati menderita
Kerana mulut sumpah seranah melata
Kerana mulut segala-galanya bermula
Sengketa antara manusia tanpa ada hujung cerita
Kembalilah kepadaNya
Allah yg Maha Esa

p/s: lagu dibawah untuk Cik Intanurulfateha...senyum sokmo




DAN JUGA TUK TANASHA


7 comments:

eMBuN_mALaM said...

wahhhhhhhhh... mcm xbest langsung kursus tuuuuu... hmmmmm... aritu lagi dah bgtau kat abg onggon... carik je alasan utk escapeeeeee...

AmirFX said...

Haha... Kursus nie aku paling suke sebab dpt nak escape...

John Iverson said...

Xpe... ambik je kursus ug ada... ilmu tu bro... itu yg membezakan kita ngan org yg x berilmu

moMmY miMiL said...

oooo...
ini la kursus yg digembar gemburkn oleh si onggon ye?
ptt la kebunnye x berjaga..
si asuknye pn x dbagi mkn..

p/s : kursus tu msti buhsan gilerr..kalu mek yg g, msti dh muntah ijo..ngehngehngeh...

Khairul Antasha said...

apa yg bagus dlm kursus ya kira kelebihan bagi kita..chewahh...yg sik bagus amik iktibar...

khairul onggon said...

woitt.. aptut la aku trsedak mlm tadi.. ehek... hahahaha.. kat blog pun aku just tulis 50% je apa yg brlaku.. sebab yg 50% lagi tu adegam roti canai, tosei dan tido.. hahahaha...

Caynie De said...

wah..bz memanjang je bro..heheh