Tuesday, June 2, 2009

Asyik FM

malam tu aku terbuka siaran Asyik FM semasa memandu ke Desa Pandan. Sapa tahu Asyik FM bersiaran dari mana dan tuk sapa? Sapa yg betul dapat dengar terus dari 91.1FM suara saya..hehehe!!

Sekali DJ stesen ni menyiarkan sebuah lagu yg dah lama gile saya tak dengar...lagu dari Kumpulan Teja. Wah, sikit punya rock kapak lagu nie..masa tu saya masih sekolah rendah lagi kot. Bila dengar bait-bait lagu nie teringat pula pada kawan saya yang ada masalah dengan awek dia dulu. Dengar cita dia masalah dia sekarang punye lah besar dari dulu.

Besar mana??? Leh dikatakan tahap meragut nyawa jugalah. Iskh! Iskh! Ape ke he nye tue? Mengikut empunya badan awek dia ada BIG PROBLEM hingga tak dapat memberi komitmen terhadap perhubungan mereka. Jadi saya yang agak2 menyibuk nie bertanyalah kepada dia.
Jawapan dia amat menakutkan tapi maaf takleh cita....

So layanlah jelah lagu kat bawah nie yer... hari nie banyak teman2 blog saya sedih2 jer..






15 comments:

haruan tasek said...

wah hidup rock kapak

John Iverson said...

Semua tu nostalgiakan bro?

joegrimjow said...

heh
klu denga sambil minum air neslo pon sodapp

AmirFX said...

Hidup Rock Kapak!!

sutera putih said...

hidup Rock Kapak!!!

hikhik...

cik_ah82 said...

walawey..asyik fm tu..
very the oldies..hehe..
'tuai padi antara masak, esok jgn layu-layuan, intai kami antara nampak, esok jgn rindu-rinduan..'hahaha
p/s:yup, saya antara yg sedey itu..huhu

eMBuN_mALaM said...

Hiduppppp... Utk semua... heeeee... xlayan la rock... kecuali sstgh lagu je...:D
awak nanti ada kat kchg ke?

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.huu sedey plak dgr lagu tu
.huhuhu
.abg da abes aut station?

bozzobattousai said...

tak pernah tau plak ada asyik fm...xpe..nanti bozzo tukar channel...

mr coklat said...

tangkap leleh ar.. igt zaman mase dlu2 time jiwang2 mmg sangap nk dgr rock2 kapak nih.. lani pon leh tahan gak.. haha..

pape pun glory CHELSEA!! Barca tahniah coz menjatuhkan maruah MU.. hehe..

Ivy Metaga said...

hahha..lama sik dengar rock kapak...

izman said...

lagu2 ni dapat connect kan dengan peristiwa hidup seseorang.

Su iJamm said...

kita jumpa kat kch nanti bole la cita, k..

irbika said...

Encik naga kenalah ucapkan terima kasih pada pengawal asyikfm tu... Pn. Mariama Uda Nagu... Hehehe

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™