Monday, June 22, 2009

Buli bah kalo ko

huhukk..baru nak aktif blog balik dah kena panggil keluar balik...
nasib baik kejap jer...tapi ada ke akses kat sana????

nak buat mcmana nasib badan...
terima jelah yer...
baru nak tune suasana kat KL dah kena berubah angin
baru nak startkan motor terus tak jadi

tiba2 teringat~ mcmana lah 'si toncit' kat sana tue
okeykah dia rrrr...
harap2 dia okeylah...walau ada bos dia ngah tgk dia keja tue
hahahaha....keja jgn tak keja

mcm ada org tue tanyapada kita~ siapakah dia?
dikalangan kitakah??
jawapannya..cari sendiri


dan kepada dia jangan lupa terus ceria...TQVM dear for make me smile again
dan arini terbongkar juak rahsia seseorang tue...hehehe
siapakah dia???
cari sendiri...

sebuah lagu tuk di sana...

6 comments:

[h]einsen said...

mm harus mengetahui si dia selepas ini..pasukan search and destroy project dragon pasti ditubuhkan utk membongkar serta merungkai kewujudan si dia..

mmm cuba membayangkan si naga berpakaian belang2 berwarna-warni seperti di dlm video itu heheh..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.abg curang ngan kite!
.huwaaaaa

haruan tasek said...

kantoi siapa tulis n3 fatwa tu.... lagu rupanya..

eMBuN_mALaM said...

Sen... harus nya kita tubuhkan teamSearch and Destroy yg bpangkalan d **** utk menyiasat siapakah SI DIA... ehem ehemmmm... alu ngutikkk...

Khairul Antasha said...

aok eh,...ngutik da jak..sapa ndak kah Si Dia ya... jom kta ngutik2 kan dirik..yerr..pa ndak reti.. :)

helena's said...

sik paham oh kamek..