Friday, July 10, 2009

KeLaNA

Akhirnya aku pulang ke bumi yg nyata setelah berkelana selama seminggu lamanya. Mencari sesuatu yg tak pasti ku jumpai namun akhirnya aku temui sinarannya semula. Namun bukan di sini tempatnya lagi, aku akan berkelana lagi dan ku harap ia abadi. Jika benar seperti yg ditentukanNYA maka berakhirlah perjalananku.
Mengenai mama ku, terima kasih ku ucapkan pada yg simpati..dan selepas aku mendarat, terus ku ke sana. Hmmm...sori mama aku tiada masa dirimu memerlukan aku dan aku akan cuba pastikan ia tak berulang lagi. Namun kita merancang Allah yg menentukannya, ku harap dan berdoa semuanya baik-baik belaka
Dan kepada semua, teruskan menyokong blog ini okey...Insya Allah akan ku terus terjah blog2 anda seandainya masa mengizinkan. Komen atau tidak yg pasti aku membaca nukilan anda semua. Maaf kalau ada yg terlepas pandang dari hamba pacal yg kerdil nie..
Okey bah, cukup sudah aku berampai-ampai di depan PC nie..mo pulang sudah aku nie. Thanks kepada semua yg berada di sisiku sepanjang aku di sini. Ndaklah ramai tapi adalah seseorang tue yg kasi aku happy2 di sini..MAKASIH NYA, TI KO TEMAN AKU LAGI K di mana2 saja aku pergi. BULI BAH KALO KO.

7 comments:

cik intanurulfateha said...

.ehem2 sape seseoang tu?
.x ceta pun!

SRISUFI said...

~berkelana memang menyeronokkan kn bro...

selamat pulang

balqissy said...

ehh.. so sorry bout ur mama. baru berkesempatan baca ur blog. sebelum ni pun berkelana juge. huhuhu~

AmirFX said...

Berkelana?? Macam jauh jer bunyik tuk.. Nak mengembara lagi ke bro??

Ivy Metaga said...

im so sorry to hear about your mum, moga mama naga baik2 belaka...

uihh..sapa bah org tu naga???

toink..toink..toink..misteri sungguh

John Iverson said...

Manusia Merancang, Allah juga merancang... tp sebaik-baik rancangan adalah dari Allah jua... dh dapat apa yg bro cari?

Sori lama x jenguk... ada kerja sket... Im sorry

zaidi ali said...

Post laa gambar2 bro...teringin nak tengok warna2 kehidupan di sana.