Saturday, August 22, 2009

Hikayat Putera Shahzan

Perasan tak dalam cerita Hikayat Putera Shahzan ada lambang freemason~ eye of zion (betulkan kalau salah)
Jika anda menonton cerita ini, anda akan dapati sebuah lukisan alien bermata satu tertampal di bilik shahzan. Ia berwarna biru dan mengikut pembacaan saya, freemason atau illuminiti menggunakan warna biru sebagai asas warna dan mata sebagai tanda pengenalan

3 comments:

khaLifah feDi said...

itu satu comunity jahat ker?

Ivy Metaga said...

hurmm..jadik kalo ppuan yg suka makeup kan mata guna warna biru utk smokey eyes....macam mana lah tu hehehe..sorry naga larik dari topic pula sy nih ...

senyummm...

Nagaperang said...

kf~
yup. mereka nilah yg cipta New World Order (NWO)

ivy~
hahaha! itu biru mata hitamku. Lagu wings. Ppuan tu buat tuk yg tersayang jer. lalala