Wednesday, November 17, 2010

Eksiden Pagi Siang Malam

(harap maklum ni bkn mangsa kemalangan)

Dalam 2-3 hari ni, byk kali aku tgk kemalangan di depan Klinik Segara, Jalan Bangsar. Pagi gi keja pun ada, tengahari gi KL pun ada, balik keja pun ada. Tak tahulah kenapa, mungkin hilang fokus kot. Dah ler kualiti jalan kat KL ni amat mendukacitakan mcm kena bom (teringat Lan Pet-Pet) Harap2 DBKL dan JKR amik tindakan segara agar tidak wujud budaya saman menyaman akibat keadaan jalan ni.


9 comments:

AmirFX said...

Gambar tue mmg menceritakan segalanya.. haha...

wa kaljis said...

mmg masa gambar ni diambik, mangsa susah nyawa2 ikan sebab terjun dari tingkat 99 air terjun somewhre in Pahang.. Sg Pnching kot klu tak silap kekeke.. Kami yg selamatkan mangsa dengan acara snip snap gambar terlampau hehehe...

alien said...

pagi tadi jumpe eksiden moto kat jalan moto
seram la nengok
adoi~

Faizal n Fashitah said...

Teruk btul jalan kat Msia skarang ni kalau nak dicompare dgn jalan2 kat negara membangun yg setaraf dengan Msia..

Mohd Nasri Md. Nasir said...

jln teruk..
klau lubang besar tu men tmpal je..lg r teruk..haha

Shitsurei Shimashita said...

amir~ hahaha...mangsa keadaan tue

kaljis~sg.pandan, panching kuantan.
hohoho...ni adlh kesan racun dslr ketika tu

alien~ skrg musim hujan, jln licin sgt..hati2 r smua

audio~negara membangun dunia ke 3 ker? hahaha...maybe kena buat suruh big2 company take care jalan2 di area masing2. Cthnya MRCB tuk Travers, OUA tuk Jln Bangsar

nasri~ tampal pastu bocor pastu tgu lah 5 6 bln tuk baiki balik

melle. said...

somehow calming muka lelaki dalam gambar. hahaha

mademoiselle azieshakespeare said...

ngeri betul tengok 'mangsa-kemalangan' tuh :p

Shitsurei Shimashita said...

melle~hahaha..mati dlm iman. hihihi

azie~ apa kabar sis? hihihihi..mangsa bkn langgar lari tu tp lari langgar..hehehe