Tuesday, November 16, 2010

Ranggi Metropolis

(Group H-ITM 1999

Hari ini hari selasa, sok raya korban. 1st time aku tak cuti sblm raya.
Rasa janggal jer, hehehe Bkn apa kalo skrg ni tgh sibuk gak lah.
Tolong sana tolong sini, tp kali ini sudah salah percaturan
Nak buat camner malas nak apply...
jd melepek jer lah kat opiz sambil baring2, hahahaha!!
Nasib baik jalan tak sesak (best kalo hari2 gini)...Hehehehe!!

menaip sambil layan lagu AKU TAKKAN BERSUARA

kepada yg balik kg tu tak kira lah dekat ker jauh~
Selamat Pulang Sentiasa Berhati-hati Sentiasa Ingat akan Yg Maha Esa dan Rasul NYA

5 comments:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

selamat hri raya aidiladha bro..hehe
lme xsinggah sni...

Ivy Metaga said...

selamat hari raya aidiladha naga!!!...moga ceria2 selalu k, kalo tak nt kena lambung tinggi2 hehe

Shitsurei Shimashita said...

nasri~ xpa2..selamat hari raya juga..hehehe..

ivy~ happy holiday ivy, sama2lah kita gilak2..wow sy tgu tu..kekekek

melle. said...

selamat hari raya aidiladha

Shitsurei Shimashita said...

mell~ same to u too :)