Sunday, January 1, 2012

Selamat dah tukar tahun

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah, masih bernafas aku lagi setelah bertukar tahun. Tahun ni banyak betul plan aku dari awal tahun pai ler hujung tahun. Harap-harap semua berjalan dengan ok, lancar tak tau lagi..hihihi.
Malam tadi rasanya show bunga api yang paling banyak lama pernah aku saksikan. Tengok depan umah jer, dah leh nampak satu KL. So, azam aku tahun ni adalah untuk pastikan blog ni terupdate selalu, tak kisahlah dengan apa citenya. Minimum satu post jadi, hehehe kalo mcm dulu berpost2...
Amin.

No comments: