Wednesday, January 4, 2012

Johan RL sedara aku wo


Sekarang ni waktu pagi aku diceriakan dengan kehadiran Johan Raja Lawak di radio ERA. Bagi aku ERA boleh jd top semula sama mcm time arwah Din Beramboi ada walo lawak Johan kdg2 out of control.
Kebolehan Johan tiru suara n gaya selebriti dan mcm2 lagi merupakan booster tuk ERA up lg. Namun sejauh mana berkesannya Johan kat ERA, hanya masa menentukannya.
Aku pernah jumpa si Johan ni kat Carrefour, WM selepas Raja Lawak 1. Memang selebet pakaian mamat ni tapi itulah dirinya. Kalo tak tengok betul2 memang tak kenal sapa pun beliau tapi dari segi bercakap memang leh detect lah.
Tak kisahlah orang kata apa tentang dia kat ERA, si Johan ni memang & tetap sedara aku, sedara seagama (selagi dia tak out of tune ler)

4 comments:

izman said...

even aku tk minat radio era, aku mmg minat johan ( dan zizan). memang kelakar.

kalau sedara Islam, akupun sedara gak ngan dia. he.he...

jedi said...

johan dan zizan mmg antara pelawak pling top masa kini...

alien said...

keh2
dia ni lawak

Shitsurei Shimashita said...

izman~
betul-betul..harap2 lawak mereka ni akan jd mcm lawak Abu Nawas.

jedi~
ya betul..johara

alien~
setuju bangat seh