Monday, September 27, 2010

Renew My Love

Skrg sa udah da kekasih yg diperbaharui yg bikin hati teringat balik pd kisha2 lalu. Eceh cam lagu Tinggal Kenangang lah plak.lgu yg saleem nyanyi tu. Namun masi byk kelemahan aku ba dlm berkasih ni. Ndak pandai2 aku lg kasi kaler alam berkasih ni sejak dari dulu lg, ntah kenapa jd gitu aku pun ndak tahu. Mungkin neneknya barangkali buli tolong aku jawab. Hahaha...

Masa mo dptkan dia byk aku pikirkn, sampai pening aku. Mula mo pilih si O, kmudian C dtg mengoda. Kluar dating sama si A dan cuba berkenalan sama si N. Cuma N ja blum bikin aku berkenan sama dia. Last2 masa cuti aritu aku bandingkan smua maklumat ttg meraka ni tp ndak lah sampai buat smayang ishtikarah. Ayooo, bingung ba aku..so pusing2 punya pusing aku nekad amik O jd kekasih aku.

Pergh, byk juga kata2 positif n negatif aku terima ba, mmg mula2 aku berkenan sama C. Syg ba, feeling tu x sampai tuk aku pilih C sbgai kekasih aku. Bila aku bersama O mcm da getaran n ransangan. Wow!! i like :)

Biasalah kan ba, org berkasih mana leh slalu ceria. Kdg2 ada juga dukanya, so kepada C ko tgu ja k. Manalah tahu da jodoh kita..dan kpd O..aku syg kamu..

7 comments:

AmirFX said...

C dan O.. Wahhh.. Sudah berkaseh-kasehan... Comel tak?! haha..

alien said...

erk~

Shitsurei Shimashita said...

amir~ comel wo..hehehe..mmg tertarik ko de bomb

alien~ uik..jgn terkejut ba..

Faizal n Fashitah said...

Hari tu aku terserempak dgn M. dia kimsalam kat ko..hehe

Ivy Metaga said...

uihhh...patutlah lupakan si "A" ni, banyak suda pilihan, aku lah si A mau membawa diri suda hahahaha... gurau jak bah naga, bulih bah kalo ko..:p, lambung tinggi2...:P

Shitsurei Shimashita said...

faizal~ hehehe,M tu dah lama nak goda i,tp syg i yg lebih goda dia..hehehe

ivy~ hehehe, buli bah kalo ko, lupa r aritu mo dukung pusing2 bltn.
hehehe, jgn risau tiada A, A- pun jd..

melle. said...

wah wah