Sunday, August 15, 2010

Jegah Menjegah...



SELAMAT BERPUASA SEMUA, SELAMAT MENJALANI IBADAH

lama x update blog ni, hehehe...byk benda kena buat nak plak skrg FB dah take control skrg.
Nak buat camne dr umur 1-60++ pun dah ada akaun.

samalah cam aku yg suka layan game bola skrg kat FB~ Galaticos & EPL Fantasy. Game2 yg lain dah krg layan coz lama2 sgt nak di'kerjakan'..hehehe. Bagi aku game ni yg best dilayan takat ni, lain org lain seleranya...

Tambahan lagi, kerja luar pun berturut2 pai malas nak kluar umah skrg ni. Kena plak budak2 kat opiz ngah 'high' DLSR so aku yg x punya ni duk diam2 jelah... layan diaorg snap jer lah..

so aku harap leh lah aku start blogging balik walau ntah apa2 tah aku tulis.....hahaha


2 comments:

alehkayong said...

salam ramadahan dan salam pengenalan.

Semoga setiap amalan baik kita diterima oleh Allah.

Shitsurei Shimashita said...

alehkayong~
insya Allah, semoga kita mendapat berkat & rahmatnya selalu