Tuesday, February 16, 2010

Gong Xi Fa Cai Tiger

Macam biasa dulu kini dan selamanya aku tak sambut pun tapi mana tahu akan dtg. Yelah kalau dapat awek chinese tentu nak tak nak meraikan juga. Cuaca kat KL amat panas dan lembab hingga ke tengah malam.
Nak tido pun x lena tp apa leh buat kat sana lagi panas wo...MasyaAllah. Esok dah start keja, alahai malasnya sgt2 nak keja.
Anyway, aku enjoy gak cuti ni dengan belajar byk benda baru dan tuk si dia di sana tu,
"Semoga selamat kembali yer..cuti2 gak jgn lupa balik k....hehehehehe!!!"


3 comments:

helena's said...

ingat sambut td,,hehe

mademoiselle azieshakespeare said...

ini tahun saya, hahha :p
boring, lama sangat cuti

Shitsurei Shimashita said...

helena~
dah 2 tahun x dpt enjoy the sambutan
especially ang pau..hohohoho

cik azie~
haiya..wa manyak takut wo, ini limau pandai jadi2an