Friday, November 27, 2009

Janji part 2

Arakian, setelah tementera perjanjian tersebut, aku melangkah ke dunia baru. Hmmm....aku dah punya sasaran skrg..score n maintain CGPA.. supaya tak sengsara ti. Hari-hari yg aku lalui buat aku sedar erti perjuangan

*****************************************************

Bosan tul hari ni, dah lah mgu study week, exam tak lama lagi. Apa nak study yer, byk tul nak baca tentang psikologi n sosiologi ni. Okeylah, baca majalah dulu kemudian baru study. Tengah dok layan membaca, pintu diketuk.

" Bro, ada cite panas ni, tentang dia?" kawan aku terus buka cite tanpa sempat aku bertanya. "Siapa?" tanya aku kehairanan, yelah dia yg dikatakan tu sapa ek. " Ala, yg rapat dgn ko dulu tu, yg org igt korang bercouple".

Oh, minah tu rupanya, memang lah dulu rapat tapi sejak aku dengar benda2 yg tak best tentang dia, slowly aku jarakkan diri. Bukan apa, kat sini byk sgt CNN dan FBI tak bertauliah (bkn tauliah JAIS r), semua leh jadi cite.

" Ha, kenapa dgn dia?""Ko dgr dari mana ni?"

"Tulah ko, suka sgt terperap kat bilik...dah kecoh satu fakulti ni dia kena tangkap dgn security kat gelanggang sana. Ko tentu tahu dgn sapa kan?"

Yang tu aku tahu tapi sebab apa ek....takpalah kan tentu dia tahu apa yang terbaik untuk diri dia. Sebagai kawan aku harap semua yang berlaku jadi iktibar untuk diri kita semua. Sememangnya dia tu baik tapi mgkn gaya dia buat orang sikit menyampah kot. Hehehehe...lantoklah orang nak kata apa yg penting be yourself.

4 comments:

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Official Radio : THR Gegar FM
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.abg, slamat ari raya! ;)

Ivy Metaga said...

bagus juga cerita ni, bagus naga dah hapdate blog weeeeeeee...

khairul onggon said...

sib baik ko cam dah tau awal... klu tak mesti ko kena cop JC... (jantan cu) ekekeke... ada hikmah bro..